Zirve rüzgarı sert esiyor 

Zirve rüzgarı sert esiyor 

Spor Toto Süper Lig'de 9 hafta geride kalırken zirvede yer alan 3 takımın puanı ve ve gol averajı aynı. Zirve yarışında iddialı konumda bulunan Konyaspor 18 puan ile lig sıralamasında 3. basamakta yer alıyor 

Spor Toto Süper Lig'de 9 hafta geride kalırken, zirvede 18 puana sahip Adana Demirspor, Beşiktaş ve Konyaspor yer alıyor. Aynı puana sahip olan 3 takımın gol averajları da aynı. Adana Demirspor, Beşiktaş ve Konyaspor’un gol averajları 7. 

Ligde üst üste 4 mağlubiyet alan Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Konyaspor da 9 maç sonunda 18 puana ulaşan bir diğer ekip oldu. Yeşil-beyazlılar daha önce oturduğu liderlik koltuğunu kovalamaya devam etti.

Süper Lig'de 9. haftada oynanan 9 maçta toplam 24 gol atıldı. Haftanın açılış maçında Gaziantep FK'ya konuk olan Adana Demirspor sahadan 1 puanla ayrılmasına rağmen haftayı liderlik koltuğunda tamamladı. Oynadığı son 3 karşılaşmada galibiyet alamayan Beşiktaş, Giresunspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek puanını 18'e yükseltti ve liderliğe ortak oldu. Haftanın kapanış maçlarında Trabzonspor, Kasımpaşa ile golsüz berabere kalırken, Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor'a İstanbul'da 2-0 mağlup oldu.

Medipol Başakşehir'in mağlubiyetiyle birlikte ligde yenilgisiz takım kalmazken, sezona istediği gibi başlayamayan Demir Grup Sivasspor ilk galibiyetini aldı.

Haftanın en gollü mücadelesinde ise Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük'ü Kadıköy'de 5-4 mağlup etti.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum