Zirve keyfi sürüyor

Zirve keyfi sürüyor

Konyaspor A 2 takımında zirve keyfi sürüyor. İkinci devrenin açılışı maçında Mersin İdmanyurdunu yenen yeşil-beyazlı ekip puanını 24e yükseltti. Antrenör Eken, iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi

TFF A 2 Ligi Güney grubunda mücadele eden Konyaspor’da liderlik keyfi sürüyor. İkinci devrenin açılış maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu’na konuk oldu. İlk maçta rakibini 2-0 yenen yeşil-beyazlı ekip rövanşı da 4-3 kazanmasını bildi. Aldığı bu sonuçla puanını 24’e yükselten Konyaspor rakipleri ile arasındaki puan farkını da iyice açtı. Sezon başından buyana 9 maç oynayan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmaların sadece birinde rakibine kaybetti. kalan 8 maçı da kazanan Konyaspor ikinci devre başında da çıkışını devam ettirdi. Gaziantepspor’un Kayserispor’a 2-1 yenilmesi Konyaspor ile arasındaki puan farkının 5 çıkmasına ve yeşil beyazlı ekibin zirvede rahatlamasına neden oldu.
Ligde iyi bir grafik yakaladıklarını söyleyen Konya A 2 antrenörü Salih Eken “Ligde iyi bir çıkış yakaladık her maça moralli şekilde çıkıyoruz. İyi antrenman yapıyoruz. oyuncuların moralli olması maçlarda kendilerine olan özgüvenlerini daha da arttırıyor. Mersin deplasmanına kazanmak için gittik. Liderliğimizi devam ettirmek için galip gelmemiz gerekiyordu. Gollü bir maç oldu kazanmasını bildik. Oyunun son dakikalarında skorun verdiği rehavetle oyundan düştük. Ancak galibiyetle tamamlamasını bildik. Liderliğimiz devam ediyor. Rakiplerimizin puan kaybetmesi bizim için büyük avantaj oldu. Artık bu avantajı en iyi şekilde kullanarak liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta bayız. Daha sonraki hafta ise ligdeki tek yenilgimizi aldığımız Kayseri Erciyesspor’u konuk edeceğiz. Rakibimizden ilk maçın rövanşını alacağımızı düşünüyorum. Zorlu maçı da en iyi şekilde atlatarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu. TFF A 2 Ligi Güney Grubunda oynanan ikinci devrenin açılış maçlarında şu sonuçlar alındı: Mersin İdman Yurdu 3-4 Konyaspor, Diyarbakırspor 3-2 Kayseri Erciyesspor, Kayserispor 2-1 Gaziantepspor, Adanaspor A.Ş.  1-2 Gaziantep Büyükşehir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.