Zirve İBB’nin oldu

Zirve İBB’nin oldu

Judo Süper Lig’de ve Birinci Lig'de ilk devre tamamlandı. Süper Lig'de ilk iki etap sonunda erkeklerde ve kadınlarda en başarılı takım İstanbul Büyükşehir Belediye oldu.

Judo Süper Lig’de ve Birinci Lig'de ilk devre tamamlandı. Süper Lig'de ilk iki etap sonunda erkeklerde ve kadınlarda en başarılı takım İstanbul Büyükşehir Belediye oldu.

İBB ZİRVEDE, ANKARA EGO TAKİPTE

İlk gün erkeklerde çıktığı dört eşleşmeyi de kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye, dün de üç eşleşmede yenilgi almadı. Sırasıyla Galatasaray, Ankara EGO ve Manisa Belediye'yi yenen İBB, iki etap sonunda yedide yediyle zirveyi aldı. Erkeklerde ikinci sırayı yedi maçta altı galibiyet alan Ankara EGO aldı. beş galibiyet alan Kocaeli Kağıtspor üçüncü oldu.

İBB BAYANLARDA DA ZİRVEDE

Süper Lig kadınlarda da ilk gün karşılaştığı dört rakibini de yenen İBB, dünde sırasıyla Balıkesir İDA, Kocaeli Kağıt ve Galatasaray'ı yenip, yedide yedi yaparak liderliğe yerleşti. İstanbul Büyükşehir Belediye’yi yedi maçta altı galibiyetle Galatasaray ve yedi maçta beş galibiyet alan İzmir Büyükşehir Belediye izledi.

SEYDİŞEHİR NAMAĞLUP LİDER

Birinci Lig'de ise kadınlarda ilk devrenin ilk gününü namağlup geçen Konya Seydişehir, ikinci gün de karşılaştığı üç rakibini de yendi ve yedide yediyle ilk devrenin en iyi takımı oldu. Yedi maçta beş galibiyet alan Manisa Belediye ikinci, yedi maçta dört galibiyet alan Ankara TEİAŞ üçüncü oldu.

1. LİG BAYANLARDA ZİRVE DÜZCE’NİN

Birinci Lig erkeklerde ise ilk gün üç maç yapıp, hepsini kazanan Düzce Gençlik Hizmetleri, dün de üç maçta iki galibiyet aldı ve ilk devrenin lideri oldu. Altı maçta dörder galibiyet alan Ankara Büyükşehir Belediye, İstanbul Sarıyer Belediye ve Samsun ASP GSK üst puan farkıyla Düzce Gençlik Hizmetleri'ni takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.