Zico, Gol Atamayan Forvetlerini Hedef Gösterdi

Zico, Gol Atamayan Forvetlerini Hedef Gösterdi

Hindistan Süper Ligi’nde beklentilerin gerisinde kalan Teknik Direktör Zico’nun takımı Goa, sahasında Anelka’nın forma giydiği Mumbai City’yi ağırladı. Golsüz biten karşılaşmada Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico'nun öğrencileri...

Hindistan Süper Ligi’nde beklentilerin gerisinde kalan Teknik Direktör Zico’nun takımı Goa, sahasında Anelka’nın forma giydiği Mumbai City’yi ağırladı. Golsüz biten karşılaşmada Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico'nun öğrencileri bu maçta da gol atamadı. Lig’de son sırada yer alan ve gol atma başarısını gösteremeyen Goa takım taraftarları hayal kırıklığı yaşıyor. Zico, şampiyonlukta umutlarını kaybetmedikleri söyledi.

Maç sonrası basına konuşan ünlü teknik adam 2 puanla bir şey kaybetmediklerini söyledi. Zico, "Evet bazı maçları kaybettik ama biz hala yarışın içerisindeyiz." dedi.

Puan sıralamasında ilk 4’e giren takımlar kendi aralarında mücadele edecek olmasından rahat olan Zico, 4. sıraki takımla aralarında sadece 5 puan farkın olduğunu dile getirdi. Brezilyalı teknik, "5 puan, sadece 2 maç demek. Maçları kazanıp kısa sürede favori takım olacağız. Biz maç kazanacağımıza inanıyoruz." dedi.

Takım forvetlerinin gol atamaması hakkındaki soruya ise ‘onlara sorun’ diye cevaplayan Zico, "Ben takımı eğitmek, anlatmakla sorumluyum. Onlara sahadaki duruşu, topa nasıl vurulması gerektiğini anlatıyorum. Sahaya gelince ise gol atma onlara kalmış." diye konuştu.

Zico, sakatlığı nedeniyle kadroya almadığı eski Fenerbahçe’li Andre Santos’un haftaya hazır olmasını beklediğini de sözlerine ekledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.