Zeytinyağının Cilde Faydası Var mı?

Zeytinyağının Cilde Faydası Var mı?

Zeytinyağı sadece zamanımızda değil, antik çağlardan beri güzelleşmek isteyenlerin kullandığı bir üründü.

Zeytinyağı sadece zamanımızda değil, antik çağlardan beri güzelleşmek isteyenlerin kullandığı bir üründü. İçerisindeki zengin vitaminler ve mineraller dolayısıyla insan cildine iyi gelen zeytinyağı, günümüzde farklı çeşitleriyle beraber saç ve cilt için kullanılıyor. Birçok kozmetik firması tarafından üretilen cilt kremlerinin hammaddesi olarak tercih ediliyor.

Zeytinyağı ciltte nasıl kullanılır?

ciltte kullanmak isteyenler için farklı yollar söz konusudur. Bunları şu şekilde sıralamak mümkündür:

1.       Tıraş olmadan önce cilde sürülen zeytinyağı tıraş sonrasındaki tahrişliği önler. Cildiniz daha güzel görünür.

2.       Zeytinyağı alerji durumuna karşı ayak, el ve dirseklerde hipoalerjik bir ilaç olarak da kullanılabilir.

3.       Zeytinyağı ürünleri şekerle karıştırılarak peeling olarak kullanılabilir. Bunun için öncelikle yüzünüzü iyice yıkadıktan sonra kurulamanız ve sonrasında da şekerli zeytinyağını parmak uçlarınızı kullanarak yüzünüze sürmeniz yeterli olacaktır.

4.        Makyaj temizleme malzemeleri kimyasallar içerir. Bunları kullanmak yerine zeytinyağı ürünlerini kullanarak makyajınızı temizleyebilirsiniz.

5.       Tırnaklarınızın zayıf olduğunu düşünüyorsanız zeytinyağı sürerek, güçlendirebilirsiniz. Böylece tırnaklarınızda kırılmalar veya çatlamalar meydana gelmez.

6.       Soğuk veya aşırı sıcak zamanlarda çatlayan dudaklarınız söz konusuysa, bunu önlemek için dudaklarınıza zeytinyağı sürebilirsiniz.

En iyi zeytinyağı ürünleri hangileri?

Savaş Zeytin iştiraki olarak Olivesa markasıyla piyasaya sürülen zeytinyağı ürünleri doğal üretim süreci sayesinde kullanabileceğiniz en iyi zeytinyağlarını ifade etmektedir. ürünlerinin yanı sıra, soğuk sıkma ve erken hasat zeytinyağı ürünlerini de Olivesa markası adı altında bulabilirsiniz. Online satış sitesinden Türkiye’nin her noktasına gönderim yapan firma, en uygun fiyat ve ödeme yöntemlerini sunmaktadır.

İçerisinde bulunan E, D ve K vitaminleri sayesinde cildin gençleşmesini sağlayan zeytinyağı, gözenekleri açarak daha parlak bir cilde sahip olmanızı da sağlar. Sadece yemeklere lezzet katıcı bir gıda ürünü olarak değil, aynı zamanda da doğal bir bakım ürünü olarak cilt sağlığı içinde kullanılabilir. Sadece cilde değil, aynı zamanda da saça da faydaları olan zeytinyağı şifa membaıdır. fiyat avantajlarıyla en iyi zeytinyağlarını müşterilerine sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.