Yazar Bozoğlan’ın iki yeni   kitabı raflardaki yerini aldı

Yazar Bozoğlan’ın iki yeni kitabı raflardaki yerini aldı

Konyalı Yazar Şerife Bozoğlan Eker’in ‘Yalnızlığın Hikayesi’ isimli şiir kitabı ve ‘Ayaz Yüreğe Vurunca’ isimli romanı ÇimKitap yayınlarından çıktı.

Merhaba Gazetesi’ni ziyaret eden Yazar Şerife Bozoğlan Eker, şiir ve roman kitabını Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dr. İbrahim Büyükeken’e hediye etti. Kitaplarının insan hayatına dokunan eserler olduğunu dile getire Eker, “Yalnızlığın Hikayesi ve Ayaz Yüreğe Vurunca isimli eserlerim büyük emeklerle hazırlandı. Kitabın biri şiirlerden oluşuyor. Ayaz Yüreğe Vurunca isimli kitabım ise roman. İki kitabımın da Türk edebiyatına katkı sağlamasını ve insanların hayatına dokunmasını diliyorum. Önümüzdeki yıllarda yeni eserleri de çıkarmayı planlıyorum. Daha önce de Güzelliğin Dili ve İkindi Yağmurları isimli kitaplarımı çıkartmıştım. O kitaplar da büyük ilgi gördü. Kitaplarımı topluma faydalı olması için yayınlıyorum. Bana bu süreçte destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

KİTAPLAR İLGİYLE TAKİP EDİLİYOR

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dr. İbrahim Büyükeken de Yazar Şerife Bozoğlan Eker’e “Halkla İlişkilerde Medya ile İlişkiler ve Basın Bültenleri” isimli kitabını hediye etti. Eker’in kitaplarını ilgiyle takip ettiğini dile getiren Büyükeken, “Şerife Bozoğlan Eker, yazdığı kitaplarıyla toplumun her kesimine yol gösteriyor. Kendisinin eserlerini yakından takip ediyor ve yeni kitaplarını dört gözle bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum