Zeybek: Seneye daha iyisini yapmak istiyoruz

Zeybek: Seneye daha iyisini yapmak istiyoruz

Sarayönü Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvasında görevli komite başkanı Özcan Zeybek, güzel bir turnuva ile kısa süreli de olsa ilçeye sosyal bir hareketlilik...

Sarayönü Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvasında görevli komite başkanı Özcan Zeybek, güzel bir turnuva ile kısa süreli de olsa ilçeye sosyal bir hareketlilik kazandırdıklarını söyledi.

Son derece güzel bir turnuva süreci yaşadıklarını dile getiren Zeybek, turnuvanın önümüzdeki yıllarda daha güzel bir şekilde yapılacağına inandığını kaydetti. Zeybek yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu turnuvayı düzenleyen değerli Kaymakamımız Kemal Yıldız beye, komitem ve şahsım adına teşekkür ederim. Turnuva başlamadan önce, maçlarda kavga çıkar, oyuncular birbirine girer diye ciddi bir tedirginlik vardı. Karşılaşmaların başlamasıyla bu tedirginlik yerini dostluk ve kardeşliğe bırakırken, bu durum turnuvanın yapılmasına engel olmak isteyenlere de güzel bir cevap oldu. İnşallah bu turnuvayı güzel bir şekilde bitireceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve oynayan oyunculara da kardeşlik ve sevgiyi ön planda tuttukları için ayrıca teşekkür ederim. Önümüzdeki senelerde daha detaylı, daha geniş ve daha güzel turnuvalar düzenlemeyi arzu ediyoruz” dedi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.