Zekeriya Öz Çağlayan Adliyesi'nde

Zekeriya Öz Çağlayan Adliyesi'nde

Savcı Zekeriya Öz, İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne geldi.

Savcı Zekeriya Öz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkında suç duyurusunda bulunmak için Çağlayan Adliyesi'ne geldi. Adliye'de suç duyurusunda bulunan Öz çıktığında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ÖZ: KANUNSUZ HİÇBİR İŞLEM YAPMADIK

Bazı yetkililerle ilgili suç duyurusunda bulunmak üzere İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Savcı Zekeriya Öz, çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı. "Kanunsuz hiçbir işlem yapmadık." diyen Öz, "Kaçtı, göçtü tarzında hakkımızda alçakça iddialar var. Kahraman polisler kaçmadığı gibi biz buradayız." ifadelerini kullandı.

İDDİALARA KARŞI HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPMAYA HAYRET EDİYORUZ

Zekeriya Öz, açıklamalarına şöyle devam etti;

"İddialara karşı biz buradayız. Her zaman da burada olacağız. Memleket için devlet için her zaman en iyisini yapmaya gayret ediyoruz.Bundan sonra da şüpheniz olmasın  arafımıza yapılan hukuk dışı baskılar ve gayrı resmi taleplerle alakalı gerektiğinde bilgi ve belgelerimizi ibra edeceğim.

HAKİM, SAVCILARLA ALAKALI SÖYLENEN UYDURUK SÖZLER VAR

Hakim, savcılarla alakalı söylenen uyduruk sözler vardır. Bunların hukuki bir altyapısı yoktur. Soruşturmaların nasıl yapılacağı kanunlarla bellidir Hukukdışına çıkıp kanunları ihlal etmeye cesaret edenler olursa biz yine buradayız.

BEN YİNE KAÇMIYORUM KAHRAMAN POLİSLER GİBİ

Ben yine kaçmıyorum. Kahraman polislerin kaçmadığı gibi. Polislerin hukuk dışı işlemlere maruz kaldığını hepimiz gördük. Yapılan işlemlerin CMK'da, TCK'da hiçbir karşılığı yoktur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.