Yüzde 95 tamam

Yüzde 95 tamam

Konyaspor’da Cumartesi günü yapılacak genel kurul için Bahattin Karapınar’ın listesini yaptığı bildirilirken, ikinci bir liste için çalışmalar yapıldığı öğrenildi. İkinci listede Zeki Çimen ve Hasan Dağlı’nın ismi geçiyor

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, kongre salonunda yaptığı açıklamada, yeterli çoğunluğun sağlanamadığı için kongrenin ertelenmesinden dolayı delegelerden özür diledi. 19 Haziran’da aynı saatte kongrenin yapılacağını belirten Karapınar, listenin belli olduğunu ve mevcut yönetime en az 2 kişi daha katılacağını söyledi. Karapınar, “Listemiz belli, biz buraya hazır bir şekilde gelmiştik maalesef kongremiz yeterince çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleşemedi. Yönetime girecek arkadaşlar belli, 9 eski yöneticiyle devam ediyoruz. Tüzük değişikliğimizde var, bunun hazırlıklarını da yapıyoruz. Listemize katacağımız en az 2 işadamı arkadaşımız var. Bunlarla ilgili çalışmamız sürüyor, listemiz yüzde 95 tamam” dedi.

KONGREYE KADAR 3 OYUNCU İMZA ATACAK
Bahattin Karapınar, transfer çalışmalarının sürdüğünü, kongre tarihine kadar en az 3 oyuncu ile sözleşme imzalayacaklarını bildirdi. Süper Lig’in konumu, havası, mücadele şartlarının çok farklı olduğunu ifade eden Karapınar, “Bu lige uygun, kalıcı, sağlam işler yapmak istiyoruz. Yapacağımız transferleri de buna göre ayarlıyoruz. Dolayısıyla transfer çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta kongre gününe kadar en az 3 imza daha atılacak. Yabancı konusunda çok titiz davranıyoruz. Özellikle yabancıların Türkiye’ye uyumu sıkıntılı. Konyaspor’un ve Konya şehrinin yapısına uygun, Süper Lig’e uygun yabancılar bulmak zorundayız. Dolayısıyla seçici davranıyoruz, iyi oyuncu getirmeye çalışıyoruz. Konyaspor’un parasını dışarı atmama adına seçici davranıyoruz” diye konuştu.
YENİ LİSTE HAZIRLIĞI
Konyaspor’un olağanüstü genel kurulu 19 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Önceki akşam gerçekleştirilmesi gereken 1. oturumun çoğunluk sağlanamaması nedeniyle kongre 19 Haziran’a ertelendi. Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled salonundaki genel kurulu saat 18.00’de başlayacak ve çoğunluk aramaksızın gerçekleştirilecek.
Yeşil-beyazlı takımda, Bahattin Karapınar Başkanlığındaki oluşturulan listenin dışında ikinci bir listenin daha çıkabileceği ileri sürüldü. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Zeki Çimen, Hasan Dağlı gibi isimlerini yer aldığı listenin sanayicilerden oluştuğu açıklandı. Ancak, başkan adayı konusunda bir açıklama yapılmadı. Bu arada, bu listenin göreve getirilmesi halinde eski yöneticilerden bir grubunda maddi destek vermek için taahhütte bulunacakları belirtildi. 
Transfer sürüyor
Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürüyor. Cuma günü akşam saatlerinde Kayserispor’dan başarılı defans oyuncusu Hakan ile anlaşma sağlandı. Bu futbolcuya hafta başında imza attırılacak. İki kaleci, sağ ve sol kanat ile birlikte iki orta saha ve iki forvet oyuncusu daha alınması planlanan Konyaspor’da, kalecilerden birinin yabancı olacağı bildirildi. Her iki kalecinin transferiyle ilgili görüşmelerini devam eteğini belirten Başkan Bahattin Karapınar, Antalya’da teknik direktör Ziya Doğan ile yaptıkları toplantıda transferi değerlendirdiklerini ve iyi bir Konyaspor oluşturmak içini çalıştıklarını sözlerine ekledi.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.