Konyaspor’un zamana ihtiyacı var

Konyaspor’un zamana ihtiyacı var

Trendyol Süper Lig'de sezonun ilk haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-2 mağlup eden TÜMOSAN Konyaspor'da teknik sorumlu Fatih Serkan Albayrak, yeni bir takım kurulduğunu zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig'de sezonun ilk haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-2 mağlup eden TÜMOSAN Konyaspor'da teknik sorumlu Fatih Serkan Albayrak, yeni bir takım kurulduğunu zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Albayrak, "Güzel bir müsabaka izlettiğimizi düşünüyorum. İki takım da iyi mücadele etti. Daha çok savunma üzerinde başlamıştık çalışmalara. Rakibe top vermeden oynayacağımızı biliyorduk. İlk yarıda bunu yaptık." dedi.

Kasımpaşa'nın ikinci yarıda pozisyonlar ürettiğini ve gol bulduğunu dile getiren Albayrak, "Bu da istemediğimiz sonuçlara sevk etti bizi. Savunmada da hücumda da geliştirmemiz gereken noktalar var. 12 yeni oyuncunun katılması, yeniden bir oluşum kurmak, zaman alacak. Eksiklerimizi biliyoruz. Nokta transferler yapmaya çalıştık. İkinci yarıda geriye düşünce oyuncu değişikliğiyle farklı bir şey düşündük ve sonucunu aldık." diye konuştu.

KASIMPAŞA OLARAK BİR KAZA YAŞADIK

Trendyol Süper Lig'de sezonun ilk maçında TÜMOSAN Konyaspor'a 3-2 yenilen Kasımpaşa'da yardımcı antrenör Barış Kanbak, "bir kaza" yaşadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kanbak, "İlk yarı iki takım adına kısır bir oyun oldu. Rakibimiz duran toptan bulduğu gol sonrası öne geçse de oyun eşit gidiyordu. İzleyenlere ilk yarıda hücum aksiyonları izletemedik. Hocamız atıldıktan sonra maç bizim için bir kat daha anlam kazandı. Bu isteği hem oyuncularda gördük hem de söyledik. İkinci yarıda risk aldık, ikili baskıya geçtik. Savunmada birebir kaldık. Planımız 3 dakika sonra sonuç verdi ve gol attık. Beraberlikten sonra oyunu biraz daha domine ettik. Sezonun başlarında böyle konsantrasyon eksikliği ve bireysel hatalar olabiliyor. İki duran top golü yedik. Hafta için en çok üzerinde konuştuğumuz konu buydu. Guilherme'yi uzun zamandır biliyoruz. Umut Nayir'in etkili bir santrafor olduğunu biliyorduk ve çalıştırdık. Bunu zaman zaman sahada uygulayamıyorsunuz. Bir kaza oldu. Buradan ders çıkartacağız. Daha iyi Kasımpaşa izleteceğiz." şeklinde konuştu.

Kanbak, oyundan atılan Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu'nun TÜMOSAN Konyaspor sağlık ekibiyle sorun yaşadığını belirterek, "Rakibin sağlık ekibi çok fazla oyalandı. Oyunun momentumunu kendimize çevirmeye çalışırken sağlık malzemelerini bile dışarı çıkarken içeride bıraktılar, sonra tekrar içeri girdiler. Böyle anlarda 4-5 saniyenin bile önemi oluyor. Biz de böyle yapmamalarını rica ettik. Olumsuz dönüş yaptılar, sonra ikili diyaloga döndü." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.