Yuvanızdan mutluluk eksik olmasın

Yuvanızdan mutluluk eksik olmasın

Sümeyye Ersöz ile Murat Çekirdek, dün düzenlenen nikah ve düğün töreninin ardından mutluluğa giden yolda ilk adımlarını kendilerini yalnız bırakmayan dostlarının alkışları arasında attı

Çumra eski Belediye Başkanı Nasır Ersöz ve eşi Zekiye Hanım’ın kızları Sümeyye ile Saliha ve Mustafa Çekirdek çiftinin oğulları ve Konya Barosu’nun sevilen avukatlarından Mustafa Deveci’nin yeğeni Murat’ı mutlu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadı. Sümeyye ile Murat çiftinin mutlulukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan aileleri ilk olarak misafirlerine geleneksel Konya düğün pilavı ikram etti.
Düğün pilavı töreninin sona ermesinin ardından tüm davetliler bu kez Meram Yaka Yolu Öncü Tesisleri’nde düzenlenen nikah merasimine katıldı. Burada salonu dolduran yüzlerce davetlinin alkışları arasında sahneye gelen genç çiftin heyecanı yüzlerinden okunuyordu. İlk olarak Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan Sümeyye ile Murat’ın nikâhlarını Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıyarken şahitliklerini ise Mustafa Deveci ile Adnan Önal yaptı. Hayatlarını birleştiren Sümeyye ile Murat’a kurdukları yuvada bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diler Ersöz ve Çekirdek ailelerini tebrik ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.