Yusuf: Gol atamıyoruz

Yusuf: Gol atamıyoruz

Sezonun ikinci devresine iyi başlayamadıklarının bir gerçek olduğunu söyleyen Yusuf Kurtuluş, tüm takım olarak Konyaspor'un Süper Lig hedefine ulaşması düşüncesinde olduklarını ve bunun için Orduspor karşılaşmasını yeni bir başlangıç olarak gördüklerini b

Bank Asya 1.Lig'de ikinci devrenin ilk 5 haftasında istedikleri sonuçları alamadıklarını ifade ederek değerlendirmesine başlayan Yusuf Kurtuluş, "Gaziantep Belediye karşısında ilk maçta aldığımız beklenmedik yenilgi bir anda dengemizi bozdu. Beklenilen Konyaspor gibi oynamamaya başladık. Bununla birlikte puan kayıpları yaşadık. Bakıldığında 5 maçta sadece 5 puan topladık. Konyaspor'a yakışan daha fazla puanı hanesine yazdırmak ve ilk sırayı kovalamaktı. Ama her zaman işler istediğiniz gibi gitmiyor. Kartalspor karşılaşmasında kazanmak için bütün mücadelemizi sahaya yansıttık. Ağır zeminde inanılmaz mücadele ettik. Öncelikle bu tebrik edilmesi gereken bir gerçek. Tek eksiğimiz gol atamamak. Pozisyonlarda bulmamıza rağmen gol atamıyoruz. Kazanmak için gol bulmanız gerekiyor” dedi.

Şimdi önlerine baktıklarını ifade eden Yusuf, “Biz ikinci devredeki ilk 5 haftayı daha çok kötüsüyle geride bıraktık. Artık geçmişle yaşamanın bir anlamı yok. Konyaspor'un Süper Lig hedefine ulaşması adına önünde 12 tane final maçı var. Bunun ilk ayağı Orduspor karşılaşması. Bu saatten sonra o takım küçük, bu takım büyük ve zayıf-güçlü ayrımı yapacak durumumuz yok. Kalan haftalarda öncelikle kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanıp, deplasmanlardan da alacağımız en yüksek puanları alarak Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Biz takım olarak buna sonuna kadar inanıyoruz. Konyaspor gibi büyük bir camia ve takımın alınan birkaç istenmeyen sonuçla belirlediği hedeften sapması söz konusu bile olamaz. Orduspor maçını kendimize bir çıkış noktası olarak görüyoruz. İnşallah iyi bir hazırlık dönemi geçirip, o maçtan galibiyetle ayrılarak üzerimizdeki stresi ve baskıyı atacağız. Buna yürekten inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.