Yurdun Çatı Katı İnşaatına Malzeme Taşıyan Vinç Devrildi

Yurdun Çatı Katı İnşaatına Malzeme Taşıyan Vinç Devrildi

Kayseri’de, Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurdu’nun çatısının kat şekline dönüştürülmesi çalışmasında üst kata malzeme taşıyan vinç devrildi. 5 katlı binaya malzeme çıkartan vincin yola devrilmesi ve o sırada yoldan hiç...

Kayseri’de, Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurdu’nun çatısının kat şekline dönüştürülmesi çalışmasında üst kata malzeme taşıyan vinç devrildi. 5 katlı binaya malzeme çıkartan vincin yola devrilmesi ve o sırada yoldan hiç kimsenin geçmiyor olması ise sevindirdi.

Melikgazi ilçesi Tacettinveli Mahallesi Dikilitaş Caddesi'nde, kat inşaatı sırasında vinç devrildi. 38 PR 372 plakalı vinç, Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurdu’nun çatısının kaldırılması ve yerine kat yapılması ile ilgili binanın üst katına malzeme çıkartıyordu. Malzemeleri aşağıdaki kamyondan alarak üst kata çıkartan vinç, ikinci taşıma işleminde henüz belirlenemeyen nedenle yola devrildi. Devrilme anında yoldan herhangi bir araç ve yayanın geçmiyor olması sevindirdi.

Kaza ile ilgili vinç sahipleri ve inşaat sorumluları bir açıklama yapmazken, vatandaşların devrilen vincin altından geçmeleri ise dikkat çekti. Olay yerine gelen polis, çalışma anında bile alınmayan güvenlik önlemini alarak yolu hem araç hem yaya trafiğine kapattı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.