Yunus Derebağ: Çok üzgünüz

Yunus Derebağ: Çok üzgünüz

Torku Selçuk Üniversitesi Kulübü Başkanı Yunus Derebağ, 1. Ligi kaçırdıkları için çok üzgün olduklarını söyleyerek, Ancak hayat devam ediyor

Torku Selçuk Üniversitesi Kulübü Başkanı Yunus Derebağ, 1. Lig’i kaçırdıkları için çok üzgün olduklarını söyleyerek, “Ancak hayat devam ediyor. 1-2 ay içinde olağanüstü kongre yapıp, yeni sezonun kadrosunu oluşturacağız” dedi. Basketbol Erkekler 2. Lig Play-Off yarı final maçında Gaziantep Büyükşehir Belediye’ye yenilerek 1. Lig’in kapısından dönen Torku Selçuk Üniversitesi geleceğe bakıyor. Şanssız bir şekilde hedefe ulaşamadıklarını belirten sarı-mavili kulübün Başkanı Yunus Derebağ, “Elbette çok üzgünüz ancak, geçmişe takılıp kalmamalıyız. Evimizde bir final oynadık, ne yazık ki başarılı olamadık. Üzüldük ve yasını tuttuk. Artık yeniden ayağa kalkma zamanı” dedi.

Sporcuların ve teknik heyetin sezonun sona ermesiyle birlikte tatile çıktıklarını ifade eden Başkan Yunus Derebağ, “Önümüzdeki 1-2 ay içinde olağanüstü genel kurul yapıp, gelecek sezon çalışmalarına başlayacağız. Şu an takımda birçok oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Genel kurulun ardından transferdeki rotamızı çizeceğiz. Takımda kalması gereken oyuncularla masaya oturacağız ve yeni sezonun kadrosunu oluşturacağız” diye konuştu.

Beko Basketbol Ligi’nin iki köklü kulübü Beşiktaş ile Anadolu Efes’in birleşme durumu olduğunu da belirten Torku Selçuk Üniversitesi Kulübü Başkanı Yunus Derebağ bu konuyla ilgili şunları söyledi. “Eğer bu birleşme gerçekleşirse, Basketbol Federasyonu, bizi Beko Basketbol Ligi’ne alacak. Bu konuda umutlu bir bekleyiş içindeyiz. Eğer aksi bir durum olursa da, iyi bir kadro kurarak 2. Lig’de mücadelemize yine şampiyonluk hedefiyle devam edeceğiz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.