Yozgat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden Kızılay’a Kan Bağışı

Yozgat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden Kızılay’a Kan Bağışı

Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli tarafından Kızılay’a kan bağışı yapıldı. Kızılay Yozgat Şube Başkanlığı tarafından başlatılan 'Kurumlardan Kan Bağışı' kampanyasına İl Gıda Tarım ve Hayvancılık...

Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli tarafından Kızılay’a kan bağışı yapıldı. Kızılay Yozgat Şube Başkanlığı tarafından başlatılan 'Kurumlardan Kan Bağışı' kampanyasına İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli destek verdi.

    Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, kan bağışının önemine değindi. Özdemir, yapılan kan bağışı ile ihtiyaç sahibi insanlara ulaşabilmenin mutluluğu ve huzuru içinde olduğunu belirterek kan veren personelimizin sadece mesaileri ile değil, sosyal sorumluluk bilinci ile her zaman vatandaşlarımıza hizmet vermek için gayret içinde olduğunu söyledi.

    Özdemir, "Kan vermenin hem sağlık açısından, hem de ihtiyacı olan insanlara yardım açısından çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu kampanyayı yürüten Yozgat Kızılay Şube Başkanımıza ve kan vererek kampanyaya destek olana arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.