Yönetimde çatlak

Yönetimde çatlak

Konyaspor’da, Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren, Ekrem Coşkun ve Mustafa Küçüksöker, Bahattin Karapınar’ın kişisel egolarından vazgeçmemesi üzerine yeni yönetimde yer almayacaklarını açıkladılar

Konyaspor’da genel kurul bugün yapılacak. Saat 18.00’de Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılacak kongreye Ahmet Şan başkanlığında ikinci bir listenin daha çıkabileceği ileri sürüldü.

 
Konyaspor’da genel kurul günü.. Yeşil-beyazlı takımın geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olağanüstü genel kurul toplantısı, bugün gerçekleştirilecek. Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled salonundaki kongre saat 18.00’de başlayacak. Genel kurulda, Bahattin Karapınar Başkanlığındaki listede görüş ayrılığı olması nedeniyle Ahmet Şan başkanlığında ikinci bir listenin daha çıkabileceği ileri sürüldü.
Genel kurulda yeni yönetim kurulunun seçimiyle birlikte tüzük tadilatı da yapılacak.. 825 genel kurul üyesi bulunan Konyaspor’un bugünkü kongresine üyelerini tamamı olmasa da çok sayıda delegenin katılması beklenmekte. Yöneticiler, kongrenin Konyaspor’un adına yakışır şekilde yapılabilmesi için genel kurul üyelerinin katılmalarını istediler.
YÖNETİMDE GÖRÜŞ AYRILIĞI
Konyapor’da kongre öncesi yönetimde çatlak oluştu.. Dahası, Başkan Bahattin Karapınar ile Ömer Atiker, Ekrem Coşkun, Süleyman Işıkçeviren ve Mustafa  Küçüksöker arasında görüş ayrılığı belirince 4 kişilik grup, “daha önce yaptığımız açıklamada, Bahattin Karapınar başkanlığındaki bir yönetimde görev almayacağımızı açıklamıştık. Ancak, Konyaspor’un menfaatlerini göz önüne alarak devam etme kararı almıştık. Bugün (dün) yaşanan görüş ayrılığı nedeniyle görev alamayacağımızı kendilerine ilettik” şeklinde açıklama yaparak yönetimden çekildiler.
Dün yaşanan olaylarla ilgili almış olduğumuz bilgilere göre, Başkan Bahattin Karapınar’ın, “yedek listeyi ben yaparım. Kimse müdahale etmesin.. Ayrıca, Mustafa Eraydın da takımda menacer olarak görev alacak” şeklinde açıklama yapması üzerine, Karapınar ile 4 kişilik grup arasında  görüş ayrılığı doğduğu ileri sürüldü..
İKİNCİ BİR LİSTE HAZIRLIĞI
Konyaspor’da, Başkan Bahattin Karapınar ile 4 kişilik grup arasında çıkan görüş ayrılığından sonra bugün yapılacak genel kurul öncesi ikinci bir liste hazırlığı yapıldığı öğrenildi.. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Ahmet Şan Başkanlığındaki listede Zeki Çimen, Hasan Dağlı, Ahmet Koyuncu, Mehmet Üzümcü, Nadir Avcan, Ali Şeker, Kemal Korkmaz gibi isimlerin yer alabileceği bildirildi. Bu listeyi, dışarıdan ise Hilmi Kulluk ve grubunun da ekonomik olarak destekleyeceği öğrenildi.  
TRANSFER KONGRE SONRASI
Konyaspor’da, dış transfere çalışmalarına genel kurul nedeniyle ara verildi.. Yeşil-beyazlılar da çalışmalar Pazartesi gününden itibaren yeniden yoğunluk kazanacak ve hafta içerisinde en az 4 oyuncuya imza attırılması beklenmekte. Bu arada, orta alan için düşünülen Trabzonsporlu Sezer ile ilgili nabız yoklanacağı ileri sürüldü. Ancak, bu konuda yönetim kurulunca kesin bir açıklama yapılmadı.
Arjantinli Machin’in transferinin, bonservis pürüzü nedeniyle çıkmaza girdiği, ancak yöneticilerin sorunu aşmak için çalıştıkları öğrenildi. Konyaspor transfer komitesi  üyeleri, bir yerli ve diğeri yabancı iki kaleci ve Kayserispor’dan Hakan’a imza attırarak transferde önemli bir yol katetmeyi amaçladıkları bildirildi. Yerli kalecinin Diyarbakırsporlu Gökhan olduğu ileri sürüldü. Konyaspor yönetiminin, Galatasaray’ın genç orta saha oyuncusu Emre Çolak ve Beşiktaş’ın genç yabancı forvet oyuncusu Clemente konusunda da rakip takımların hazırlık dönemi sonrasını bekleme kararı aldığı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum