Yönetim toplanıyor

Yönetim toplanıyor

Konyaspor yönetimi toplanarak, yeni sezon için bir yol haritası çizeceği, özellikle de teknik direktör Osman Özdemirin takımda kalıp kalmaması noktasında bir karar vereceği ileri sürüldü

Konyaspor yönetimi toplanarak, yeni sezon için bir yol haritası çizeceği, özellikle de teknik direktör Osman Özdemir’in takımda kalıp kalmaması noktasında bir karar vereceği ileri sürüldü.

Konyaspor’da hareketli günler başlıyor. Play-off maçlarının ardından sessizliğe bürünen yeşil-beyazlı kulüpte, hafta içerisinde gerçekleştirilecek yönetim toplantısında geniş çaplı bir değerlendirme yapılacak. Kulüp çevrelerinden alınan bilgilere göre, Başkan Ahmet Şan’ın İstanbul’da, Futbol Federasyonunca düzenlenen toplantıyla ilgili yönetime bilgi vereceği ve ardından da geride kalan sezonun değerlendirilerek, teknik direktör, transfer konusuyla yeni dönem hazırlıklarının masaya yatırılacağı öğrenildi.

Konyaspor yönetim kurulunun, bugün yapılması planlanan toplantısında gündemin en önemli iki maddesini; olağanüstü genel kurul ve teknik direktör konusu oluşturacağı ileri sürüldü. Yeşil-beyazlı yönetimin, yeni sezon öncesi güven tazelemesi ve daha da güçlendirilmesi adına genel kurula gidebileceğini kaydeden bir yönetici, teknik direktör konusunda da yönetimin iki’ye ayrıldığını dile getirdi. İsminin açıklanmasını istemeyen yönetici, yöneticilerden bir kısmının Osman Özdemir’ini kalmasından yana, diğerlerinin ise yeni teknik direktör konusunda ısrarcı olduğunu kaydetti. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Konyaspor yönetiminin iç transferde ise, sözleşmesi biten Gökhan Emreciksin ve Can Parlayan için ısrarcı olmayacağı, Erdinç ile de yeniden anlaşma zemini arayacağı bildirildi. Ertuğrul için ise kesin karar verilmedi.

EN GOLCÜ İSMİ MARCİN ROBAK

2011-2012 sezonunda Bank Asya 1.Lig'de oynanan 34 maçta rakip filelere 35 gol atan Konyaspor'un, en golcü oyuncusu 8 golle Polonyalı Marcin Robak olurken, forma giydiği 33 maçta 7 gol kaydeden Recep Aydın en golcü ikinci isim oldu. Konyaspor, Bank Asya 1.lig'de 2011-2012 sezonunda 14'ü ilk devre 21'i ikinci devre olmak üzere toplam 35 gol kaydetti.

Polonyalı oyuncu Marcin Robak 8 golle en golcü isim olurken, kendisini attığı 7 golle  Recep Aydın izledi. Gökhan Emreciksin ve Erdinç Yavuz'un 3'er gol attığı yeşil-beyazlı ekibin Kartalspor'a 3-2 kaybettiği maçta attığı goller rakip takımdan Mehmet Uslu'ya yazılırken, Gökhan çalışır deplasmanda 1-0 kazanılan Gaziantep Belediye maçında kendi kalesine gol atan diğer bir oyuncu oldu. Konyaspor'un, 2011-2012 sezonunda attığı gollerin dağılımı şöyle: Selim Ay (1 gol),Ali Dere (2 gol), Serbay Yağız (1 gol), Marcin Robak (8 gol), Recep Aydın (7 gol), Gökhan Emreciksin (3 gol), Mahamoudou Kere (1 gol), Erdinç Yavuz (3 gol),Serkan Şahin (1 gol), Can Parlayan (2 gol), Ali Kireş (1gol), Alvaro Mejia Perez (2 gol)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.