Yönetim şekilleniyor

Yönetim şekilleniyor

Bu hafta olağan genel kurul sürecini tamamlayacak olan Konya Şekerspor, yeni yönetim kurulunu şekillendiriyor

Bu hafta olağan genel kurul sürecini tamamlayacak olan Konya Şekerspor, yeni yönetim kurulunu şekillendiriyor. Onursal Başkan Recep Konuk ve Kulüp Başkanı Yavuz Erence, konu ile ilgili bir araya geliyor

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, olağan genel kurulunu15 Haziran Cuma günü gerçekleştirecek. Yeşil-beyazlıların Haziran ayının başında yapmayı planladığı ve salt çoğunluğu sağlayamayarak ertelediği kongresi, Konya Şeker Fabrika Binası’nda yapılacak. Şekerspor yapılacak genel kurul sonrası yeni yönetimle çalışmalarına başlayacak. Birçok oyuncunun sözleşmesinin bitmesi de takımını yeni yönetimle birlikte yeni bir görüntü kazanacağını gösteriyor.

Şekerspor, gerçekleştirilecek kongrenin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına hız verecek. Yeşil-beyazlılarda mevcut bulunan 12 kişilik yönetim kurulu, bugün veya yarın yapılacak çalışma ile artırılacak. 12 kişilik yönetim kurulu sayısının kaça çıkacağı ve kimlerin yönetime dahil edileceği ise kongre tarihinde belli olacak. Konya Torku Şekerspor Onursal Başkanı recep Konuk ve Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, bugün veya yarın konu ile ilgili bir araya gelecek ve yapılacak olan toplantıda yeni yönetim kurulunun nasıl şekilleneceği belirlenecek.

Yavuz Erence’nin yeniden güven tazelemesi beklenen kongrede değiştirilmesi planlanan yönetim kurulunda bulunan isimler ise şunlar: Yavuz Erenece, Dede Ülker, Muhterem Küçüktongur, Fahrettin Cankurt, Abdullah Kocabaş, Mehmet Çınar, Mehmet Loraslı, Semih Namal, Kamil Çomak, Tarhan Ünlüer, Fatih Hıdıroğlu ve Necati Batı. Yönetimde yapılacak olan değişikliklerin çalışmalarını büyük bir sessizlikle sürdüren Şekerspor’da yeni yönetime girecek isimler konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Şekerspor’da 16 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. 16 futbolcunun içerisinde 6 futbolcu da kiralık olarak bulunuyor. Devre arasında Beşiktaş’tan Erkan Reşmen, Fenerbahçe’den Hasan Erbey, Karşıyaka’dan kaleci Necati Yılmaz, Boluspor’dan Orhun Öztürk ve Orduspor’dan Sinan Turan Şekerspor’a kiralık olarak gelen isimler oldu. Fatih Sandallı ise Anadolu Üsküdar’dan sezon başında kiralanmıştı. Yeşil-beyazlılarda 9 oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Bu oyuncularla sözleşme yenilenmediği takdirde oyuncular bedelsiz serbest kalacak. Sözleşmesi biten oyuncuların isimleri şu şekilde: Akın Vardar, Ali Melih Özçelik, Bilal Aziz Özer, Eren Görür, Kemal Samet Özen, Mehmet Balban, Okan Koç, Tanju Yavuz, Özgür Çelik. Şekerspor bu sezon kadrosunda 6 Konyalı sporcu ile mücadele etti. Geride kalan sezonda kaleciler Ahmet Sabri Fener ve Ali Melih Özçelik, orta saha oyuncuları Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak ve Ahmet Önay Şekerspor formasını terletti. Konya Şekerspor’un altyapısından yetişen 1994 doğumlu Muhammet Cihat Kocatürk ise attığı imza ile bu yıl profesyonel oldu

Konyaspor’un da yakından ilgilendiği transferin gözde isimlerinden Ömer Ali Şahiner’in transferi ise yine kongreden sonra belli olacak. Geçtiğimiz hafta içinde Ömer Ali ile ilgilenen kulüplerden Kardemir Demir Çelik Karabükspor, 500 bin TL ile satışından Şekerspor’a pay verme teklifi sundu. Karabük, yeni yaptığı teklifte ise bu payı yüzde 15’e kadar çıkardı. Şekersporlu yönetim kurulunun Sivasspor ve Konyaspor’un teklifine daha sıcak bakmasının ardından Karabük yeni bir taktikle temsilcimizin kapısını bir kez daha çaldı. Karabük son teklifinde yeşil-beyazlılara yaptığı tekliflere iki de futbolcu takası ekledi. Yaşanan bu gelişmelerle birlikte genç futbolcu Ömer Ali için Konyaspor, Sivasspor ve Karabükspor çetin bir yarış içine girmiş durumda.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.