Yönetim mutlu

Yönetim mutlu

Torku Konyasporlu yöneticiler Kayserispor galibiyeti ile ligde kalmayı garantiledikleri için mutlu. Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy ayrıca yeni sezona ilk kamptan itibaren m kadro çalışmak istediklerini söyledi.

“BUNDAN SONRA DAHA GÜZEL OLACAK”

Torku Konyaspor futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy Kayserispor maçı ardından yaptığı açıklamada, “Anlamlı bir galibiyet oldu. Stadyumdaki son maçta güzel bir futbolla alınan net bir sonuç var. Ligde düşme şansımız azdı fakat Kayserispor maçıyla matematiksel olarak da ligde kalmayı garantiledik. Bundan sonra daha güzel olacak, önümüze bakabileceğiz. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.”dedi.

“TAM KADRO BAŞLAMALIYIZ”

Transfer çalışmaları noktasında da bilgi veren Aksoy, gelecek yapılacak ilk kamptan itibaren tam kadro çalışmak istediklerini ifade etti. Aksoy, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde ilk olarak iç transferi sonrada da dış transferler için elimizden geleni yapacağız. Kısa zamanda devre arasında olduğu gibi transferi netleştirmek istiyoruz. Hedefimiz kampa tam kadro ile gitmek. Takımın bir derece daha iyi olması için uğraşacağız. Yeni stadyumda güçlü bir Konyaspor izlettirmek amacındayız. Seneye bu durumları yaşamak istemiyoruz. Bundan sonraki günler transferde hızlı olacak. Planladığımız program çevresinde ilerleyeceğiz.” dedi.

“BU SEZONKİ HEDEFİ TUTTURDUK”

Ligde hiçbir hedefi olmayan ve rahat bir durumdaki Kayserispor karşısında oyuna erken bir golle başladıklarını ifade eden Basın Sözcüsü Ahmet Baydar ise, “Sonrasında rakibimiz topla daha fazla oynasa da ciddi bir pozisyon vermedik. Oyuncularımızın o dönemde biraz stresli olmaları normal bir durumdu. Ama ikinci golün gelmesiyle birlikte biraz daha rahatladılar ve kalitelerini ortaya koymaya başladılar. Skor 3-0 olunca bizim adımıza maç bitmişti. Bir kez daha görüldü ki kaliteli ve maçın sonucunu her an değiştirebilecek oyunculara sahip iyi bir takımımız var. 3-0’lık galibiyetle bu sezonki hedefimizi tutturduk ve yeni sezonda da Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazandık. Ortada bir başarı var ve bu başarıda bugüne kadar emeği geçen başta mevcut teknik heyet ve oyuncu grubumuz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“DESTEK İYİ, CEZALAR KÖTÜ”

Baydar, taraftarlara da ayrı bir parantez açmak istediklerini belirterek, “Bu sezon takımımızı iç sahadaki maçlarda tribünleri doldurarak inanılmaz bir şekilde destek verdiler. Bunda tabiî ki de takımımızın mücadelesi, futbolu ve aldığı sonuçlarda etkili oldu. Taraftarımızla bu sezon bütünleşerek hedefimize ulaştık. Destekleri güzeldi. Fakat kötü tezahürattan dolayı aldığımız cezalar onlara ve kulübümüze zarar verdi. İnşallah yeni sezonda bu tür durumlarla karşılaşmayız” şeklide görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.