Yönetim görev dağılımı yapacak

Yönetim görev dağılımı yapacak

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvıyor.

Geçtiğimiz gün yapılan kongrenin ardından yönetim kurulunu, Yavuz Erence başkanlığında yeniden şekillendiren yeşil-beyazlılar, ilk toplantısını önümüzdeki Cuma günü gerçekleştirecek. Yapılacak olan toplantıda görev dağılımını belirleyecek olan Şekerspor, yeni sezonda yapılması gerekenleri de masaya yatıracak.

Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, geçtiğimiz gün tesislerinde gerçekleştirilen genel kurulda yönetim kurulu listesine yeni isimleri dahil etti. Erence oluşturduğu listede eski yönetim kurulu üyeleri Selim Uysal Sefa Çağlayan ve Veysel Yarar yer almazken, bu isimlerin yerine Tarhan Oğuz Ünlüer, Semih Namal ve Doğan Akın yeni yönetim listesinde yer aldı.
Yeşil-beyazlı yönetim kurulu yapılan kongrenin ardından yeni sezon çalışmaları için kollarını sıvadı. Öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturmayı hesaplayan yeşil-beyazlılar, ardından da yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmenin planlarını yapıyor. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu, önümüzdeki hafta yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Futbolcular ve teknik adam Altıparmak, memleketlerine dönerken gelecek sezon ile ilgili kararlar önümüzdeki Cuma günü yapılacak olan toplantıda alınacak. Şekerspor ardından teknik heyet ve futbolcularla birer birer masaya oturulacak.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yaptıkları olan kongre ile birlikte yeni sezon çalışmalarının startını verdiklerini söyledi. Yeni sezon çalışmalarının Şekerspor adına oldukça yoğun bir tempoda geçeceğinin altını çizen Erence: “Yeni sezonda daha güçlü bir Şekerspor ile yola çıkmayı hedefliyoruz. Öncelikle teknik adam sorununu çözüme kavuşturacak ve ardından futbolcularımızla masaya oturacağız. Yeni sezonda daha güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmek istiyoruz. Tek düşüncemiz. Bu sezon yaşadığımız sıkıntıyı yaşamamak ve Şekerspor’un anlının akı ile daha büyük hedeflere koşmasını sağlamak. İyi bir ekibiz ve daha iyisini yapmak için yarından itibaren kollarımızı sıvayacağız. Şekerspor camiasının ve Konya’nın başarısı için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Geride kalan sezonda Play-Offlar’ı son maçta kaçırdıkları için çok üzüldüklerini kaydeden Erence; “Liglerin en iyi takımlarından biriydik. Sezon boyunca iyi mücadele ettik ve çok iyi maçlar çıkarttık. Ancak bazı şanssızlıklar ve son maçta masa başında dönen oyunlar neticesinde Bank Asya şansını kaybettik. Şimdi önümüzdeki sezon çok daha iyi işler başarmak için yola çıkacağız. Daha iyi bir takımla lige başlayacağız. Geçtiğimiz sezonda yaşadığımız şanssızlıkların tekrarlanmaması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
Geçtiğimiz sezonda takımın başında başarılı maçlar çıkaran tecrübeli teknik adam Mehmet Altıparmak, yapılan kongrenin Şekerspor camiasına hayırlı olmasını diledi. Şekerspor’un iyi bir kulüp olduğunu ve birçok başarının altına imzasını atacağına inandığını belirten Altıparmak; “Önümüzdeki hafta içinde yönetim kurulunun yapacağı toplantıların ardından taşların yerine oturacağına inanıyorum. Şu ana kadar kendileri ile bir görüşmemiz olmadı ancak birlikte çalışmamız icap ettiğinde görevimizi seve seve yaparım. Dana öncede söylediğim gibi Şekerspor’da yarım kalan bir şampiyonluğu tamamlamak hepimize onur verir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.