Yolun sonu final olsun

Yolun sonu final olsun

Atiker Konyaspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. İlk maçta 3-2 mağlup olan Kartal bugün sahadan galip gelerek finale yükselmek istiyor

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasında Atiker Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Saat 20.45'te başlayacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Kerem Ersoy yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu. İlk maçta 3-2 mağlup olan yeşil-beyazlılar rakibini yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselmek istiyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bugün tarihi bir maça çıkacak olan Atiker Konyaspor karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Dün Kayacık Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak çalışan yeşil-beyazlılar dün taktik antrenmanı yaptı. Aykut Kocaman'ın verdiği direktiflere uyan futbolcular Kasımpaşa karşılaşmasına hazır hale geldi.

4 DAKİKADA 3 GOL YEDİ

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda rakibine konuk olan Atiker Konyaspor 2-0 geriye düştüğü maçta 4 dakikada 3 gol yiyerek rakibine 3-2 mağlup olmuştu.  İlk 45 dakikada Amir Hadziahmetovic ile Riad Bajic'in attığı gollerle 2-0 öne geçen yeşil-beyazlılar 82,85 ve 86.dakikalarda yediği gollerle rakibine 3-2 mağlup olmuştu.

MAÇ SAATİ BELLİ OLACAK

Atiker Konyaspor'da sakatlıkları devam eden Ali Turan, Jagos Vukovic ve Dimitar Rangelov'un Kasımpaşa karşılaşmasında oynayıp oymayacağı bugün belli olacak. Savunmanın bel kemiği olan Ali Turan ile Jagos Vukovic'in sakatlığı teknik heyetin elini kolunu bağladı. Yeşil-beyazlılarda bu sezon gösterdiği performansla birçok takımın gözdesi haline gelen ve taraftarın sevgilis Jagos Vukovic ile Ali Turan Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışıyor. İki oyuncuyla birlikte Dimitar Rangelov'un oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak.

MAÇ KAPALI GİŞE

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçında bugün Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Konyaspor, bu maça büyük taraftar desteği ile çıkacak. Konyaspor'un maç için satışa çıkardığı biletler tükendi. Bazı tribünlerde ise biletler satışa çıkarılmamıştı.Kombine kart sahiplerinin tamamının maça gelmesi durumunda maç kapalı gişe ile oynanacak . Öte yandan Kasımpaşa maçında Kuzey Tribünde 4D hareketli koreografi ve Maraton Tribün'de kartonlu şov yapılacak.

KONYASPOR NASIL FİNALE YÜKSELİR?

Bugün Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Atiker Konyaspor rakibin yenerek finale yükselmek istiyor. Yeşil-beyazlılar rakibini gol yemeden 1 gol attığı takdirde finale yükselecek. Atiker Konyaspor'un gol yemesi halinde 2-1'lik skor turu getiririrken 3-2'lik skor ise maçı uzatmalara götürecek. 4-3, 5-4 gibi skorlar Kasımpaşa'yı finale yükseltecek.

PALABIYIK İLE 10.RANDEVU

Atiker Konyaspor  Kasımpaşa karşılaşmasında Ali Papabıyık düdük çalacak Ali Palabıyık Atiker Konyaspor’un daha önce 9 maçını yönetti.Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu maçlarda 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Ali Palabıyık bu sezon Atiker Konyaspor'un deplasmanda 3-2 yendiği Alanyaspor maçında haksız yere Riad Bajic'i oyundan atmıştı. Palabıyık, attığı golden sonra yaşadığı sevinç nedeniyle Boşnak oyuncuya çift sarı karttan kırmızı karttla oyun dışına göndermişti. Bu karar Konyaspor cephesinde büyük tepkiyle karşılandı. Konyaspor kartın iptali için TFF'ye başvurmuış ancak sonuç alamamıştı.

KASIMPAŞA'DA 2 OYUNCU YOK

Bugün Atiker Konyaspor'a konuk olacak olan Kasımpaşa 2 önemli oyuncusundan yoksun olarak maça çıkacak. Yarı final ilk maçında sakatlanarak sezonu kapatan Koita'nın yanı sıra Galatasaray maçında sakatlık geçiren ve kaburgasında kırık meydana gelen Adem Büyük, Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Kasımpaşa'da uzun zamandır süren sakatlığını atlatan ve bu hafta takımla çalışmalara başlayan Tunay Torun ise teknik direktör Kemal Özdeş'in görev vermesi durumunda Atiker Konyaspor'a karşı formasına kavuşacak.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.