Yolspor’da altın ödülü

Yolspor’da altın ödülü

Yolspor, şampiyonluk gecesinde buluştu. Kulüp Başkanı Ahmet Çankaya, zor ve sıkıntılı günler geçirdiklerini ancak böylesine güzel bir mutluluk tablosunun tüm dertleri unutturduğunu söyledi

Şampiyon Yolspor’da yönetim başarıya uzanan teknik heyet ve futbolcuları altın ile ödüllendirdi. Konya amatör sporunun köklü ve başarılı kulüplerinden Yolspor’da şampiyonluk gecesi coşku ile kutlandı. Geceye Yolspor Kulübü Başkanı Ahmet Çankaya, yönetim kurulu üyeleri, şampiyon olan teknik heyet ve futbolcularla birlikte Karayolları 3. bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Mustafa Karademir’de katıldı.

Karayolları 3. Bölge Müdürü Mustafa Karademir karayolları camiasının büyüklüğünü dile getirerek ‘Karayolların ismini hangi alanda olursa olsan başarı ile temsil eden tüm birimlerimize her türlü maddi ve manevi desteği vereceğiz. Özellikle Konyamıza verdiğimiz asli hizmetlerin yanı sıra sporda da arkadaşlarımızın elde ettiği bu gurur verici tablo biz yöneticileri de son derece mutlu etmiştir. Bu başarıda büyük emeği olduğunu bildiğim başta Sayın Başkan Çankaya olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yeni dönem için de Sayın başkanla yapacağımız geniş kapsamlı bir toplantının ardından geleceğe dönük olarak tesisleşmeden alt yapıya kadar her türlü destek Bölge Müdürlüğümüzce verilecektir’ dedi.
Yolspor Kulübü Başkanı Ahmet Çankaya ise oldukça zor ve sıkıntılı günlerin ardından böyle bir mutlu tablonun yaşanması ile tüm sıkıntıları unuttuklarını söyledi. Çankaya ‘Kulüp olarak geçmişte çok büyük sıkıntılar çektik. SSK borçlanmalarından tesisleşme konusunda akla gelmedik engeller ile karşılaştık. Ama bugün Sayın Bölge Müdürümüzün vermiş olduğu destek ile Karayolları camiası olarak bu mutlu tabloyu hep birlikte yaşıyoruz. Yolspor olarak yeni sezonda da altın bir yıl yaşamaya hazırlanıyoruz’ dedi. Konuşmaların ardından teknik heyet ve tüm futbolculara Karayolları 3. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Kulüp Başkanı Ahmet Çankaya ve yöneticiler tarafından birer altın hediye edildi. Gece hep birlikte yenilen şampiyonluk yemeği ile sona erdi.      
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.