Yolcu Minibüsüne Beton Mikseri Çarptı, 3'ü Ağır 14 Kişi Yaralandı

Yolcu Minibüsüne Beton Mikseri Çarptı, 3'ü Ağır 14 Kişi Yaralandı

Samsun’un Havza ilçesinde meydana gelen kazada, beton mikserinin çarptığı minibüsün içinde bulunan 14 yolcu yaralandı. Minibüs, çarpmanın etkisi ile yaklaşık 2 metre savrularak refüje çıktı.Havza ilçe merkezine gitmekte olan Bayram Yılmaz...

Samsun’un Havza ilçesinde meydana gelen kazada, beton mikserinin çarptığı minibüsün içinde bulunan 14 yolcu yaralandı. Minibüs, çarpmanın etkisi ile yaklaşık 2 metre savrularak refüje çıktı.

Havza ilçe merkezine gitmekte olan Bayram Yılmaz idaresindeki 55 K 7948 plakalı beton mikseri, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Vezirköprü’den Samsun’a yolcu taşımakta olan Hüseyin Mantı (48) idaresindeki 55 PN 914 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Kaza yerine çok sayıda ambulans geldi. Yaralılar, gelen ambulanslarla Havza Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan Gülseren Zengin (42) itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden kurtarılarak Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Havza Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan, durumları ağır olan 5 aylık Fatih Pak ve annesi Fahriye Pak (22) ile araç içerisinde sıkışan Gülseren Zengin (42), Samsun’da bulunan çeşitli hastanelere sevk edildi. Araç içerisinde bulunan yaralılardan Hüseyin Mantı (48), Ali Keskin(33), Öznur Yüksel (22), Gülşen Yılmaz (55), Havva Kaya (57), Şerife Seçkin (61), Sefer Seçkin (67), Meryem Yanık (81), Süleyman Yüksel (48), Mehmet Zengin (20) ve Sedef Yüksel(15) Havza Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazayı, yara almadan atlatan beton mikserinin şoförü Bayram Yılmaz polis tarafından gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.