Yıl Sonuna Kadar Abone Sayısını 16,5 Milyona Çıkarmayı Hedefliyor

Yıl Sonuna Kadar Abone Sayısını 16,5 Milyona Çıkarmayı Hedefliyor

Avea Satış Direktörü Tarık Duvan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)'nın son çeyrek rakamlarına göre 15,5 milyon abonelerinin olduğu bilgisini vererek, yıl sonuna kadar bu rakamı 16,5 milyona çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı....

Avea Satış Direktörü Tarık Duvan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)'nın son çeyrek rakamlarına göre 15,5 milyon abonelerinin olduğu bilgisini vererek, yıl sonuna kadar bu rakamı 16,5 milyona çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Avea Satış Direktörü Tarık Duvan, Gaziantep'te yaptığı toplantıda hem Gaziantep hem de bölgeye yönelik çalışmalarını değerlendirdi. Toplantıda iş ortakları ve bayileriyle Gaziantep’in Avea’nın büyümesindeki güçlü bölgelerin başında geldiğine dikkat çeken Tarık Duvan, müşteri odaklı yatırımlarla Anadolu’da büyümeye hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. 2014 yılının ilk altı ayında 1,3 milyon abone kazanarak önemli bir başarıya imza attıklarının bilgisini veren Duvan, “Pazar payımızı yüzde 22'lere çıkardık. Yılın ilk altı ayında faturalı abone oranı, faturasız abone büyümesi, toplam abone büyümesi, numara taşıma ve data gelir büyümesinde lider operatörüz. BTK'nın son çeyrek sonuçlarına göre 15,5 milyonluk abonemiz var. Günlük olarak takip ettiğimizde şuan bu rakam şuanda 16,2 milyona gelmiş durumdayız. Yıl sonu hedefimiz abone sayısı olarak 16 milyon 500 bin ile yılı kapatmak istiyoruz. 2011 yılından bu yana yapmış olduğumuz toplam yatırımların tutarı 800 milyon TL'yi buldu.” dedi.

Tek Nokta Projesi ile pazara yeni bir rekabet getireceklerini vurgulayan Duvan, tüm iletişim araçlarını tek bir çatı altına toplayacaklarını söyledi. Duvan, “Avea, TTNet ve Türk Telekom olarak müşterilerimize bu 3 şirketin hizmetlerini farklı paketlerle sunuyoruz. Bu 3 markayı tek bir çatı altında toplayarak bundan sonraki entegrasyon sürecinde tek bir mağazadan bütün müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Bununla ilgili Türkiye'de 13 noktada pilot çalışmalarımızı başlattık.” diye konuştu.

Ürün çeşitliliği ile müşterilerin deneyimini zenginleştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Duvan, “Mağaza görevlilerimiz tekliflerimizi müşterilere Ipad aracılığı ile yapacaklar. İlk defa böyle bir hizmet veriyor olacağız. Gelen müşterilere Ipad üzerinden bütün bilgileri ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde bir sunuş yapmayı başlatıyoruz.” açıklamalarına yer verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.