Yiğitbaşı gelecek vaat ediyor

Yiğitbaşı gelecek vaat ediyor

Zeki Özdemir Anadolu Lisesi öğrencisi olan 16 yaşındaki Faruk Yiğitbaşı muahy-tai ve boksta gelecek vaat ediyor.

Zeki Özdemir Anadolu Lisesi öğrencisi olan 16 yaşındaki Faruk Yiğitbaşı muahy-tai ve boksta gelecek vaat ediyor. Başarılı sporcu  Muahy-tai İç Anadolu şampiyonasında 75 kg’da birinci olarak Türkiye şampiyonasına gitme hakkı elde ederken dikkatleri de üzerine çekti.  

AMACIM MİLLİ TAKIM
Genç sporcu hedefinin milli takım olduğunu ifade ederek, “ Mart ayında Aydında yapılacak Türkiye şampiyonasına hazırlanıyorum. Hedefim orada kilomda şampiyon olarak milli takıma seçilmek. Milli takıma seçilerek İstiklal Marşımızı okutarak Bayrağımızı göndere çektirmek istiyorum. Bana destek olan aileme antrenörüm Ahmet Gündüz’e  Yapıspor kulüp başkanım Bahattin Öztürk ve okul müdürüm Zeki Cici’ye teşekkür ediyorum. İnşallah desteklerini boşa çıkarmayacağım bunun için var gücümle çalışıyorum” dedi.

GÜNDÜZ: SOYADI GİBİ YİĞİT
Faruk Yiğitbaşı’nın antrenörü Ahmet Gündüz sporcusunun soyadı gibi yiğit olduğunu ve Faruk’un muahy-tai branşı gibi boksta da başarılı olduğunu ifade etti. Gündüz, “ Faruk çalışkan ve yetenekli bir çocuk. Bu işte başarılı olacağına inanıyorum. Bende bir milli takım antrenörü olarak tecrübelerimi ve deneyimlerimi kendisine aktarıyorum. Disiplinli bir şekilde çalışıyor. Disiplinli bir şekilde çalışı ve bizim aktarımlarımızı doğru şekilde alırsa hedeflerine ulaşacağına inancım sonsuz. Kendisi soyadı gibi Yiğit. Bu yiğitliğini ringlerde gösteriyor. Göstermeye de devam edecek” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.