Yer gök yeşil-beyaz

Yer gök yeşil-beyaz

Bank Asya 1. Ligde şampiyonluğa emin adımlarla koşan Konyasporda yönetim kurulu boş durmuyor. Şehrin de havaya girmesi için Bayrak As kampanyasından hedef ilk planda 1000 bayrak.

Konyaspor Yönetim Kurulunun, yeşil-beyazlı ekibin şampiyonluğa giden yolda şehrin desteğini sağlamak amacıyla başlattığı 'Bayrak As Kampanyası'na ilgi her geçen gün artmaya başladı. 270 cm'ye 300 cm olarak hazırlatılan bayraklar şehrin en işlek caddelerini yeşil beyazlı renklere büründürürken, hedefin ilk planda 1000 bayrak olduğu açıklandı.

Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluğa emin adımlarla giden Konyaspor’a desteğini ortaya koymak amacıyla yaklaşık 15 gün önce startı verilen "Bayrak As Kampanyası"nda görsel anlamda bir kirliliğe yer verilmemesi adına standart olarak belirlenen 270 cm'ye 300 cm ölçüsündeki bayrakların asılmasına başlanıldı.
İlk planda İstasyon Caddesi-Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu-Anıt ve Zafer güzergahında çift yönlü olarak asılan ve görüntüsüyle şehri yeşil-beyaz renklere büründüren bayrakların şehrin en işlek caddelerinden başlamak üzere her yere asılacağı ve ilk plandaki hedefin 1000 bayrak olduğu, bu sayıya da en kısa sürede ulaşılacağının tahmin edildiği açıklandı.
KARAPINAR: ŞEHRİN İNANMASI LAZIM
Tüm Konya'nın birlik-beraberlik içerisinde hareket etmesi adına başlatılan "Bayrak As Kampanyası'na gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini, ancak daha fazlasının yapılacağını bildikleri için bunu yeterli görmediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Konya her alanda olduğu gibi sporda da öncü ve örnek teşkil etmeli. Şehrimizin üzerindeki ölü toprağını atmasına ve yeniden, heyecanlı bir şekilde TSL hedefiyle yoluna devam eden takımımıza desteğini sağlaması adına başlattığımız "Bayrak As Kampanyası" tüm hızıyla devam ediyor. Böyle bir hareketliliğin Konyaspor'umuza önemli artılar kazandıracağına inanıyoruz. Artık Konya şehride takımımızın şampiyon olarak layık olduğu TSL'e geri döneceğine inandı. Yeşil-beyaz renklerde yaptırılan ve şehrin her yerini süslemeye başlayan bayraklarımız Konya'yı şimdiden şampiyonluk havasını teneffüs eder hale getirdi. Bu kampanyaya başlarken amacımız hem Konya'yı şehir olarak şampiyonluk havasına sokmak, hem de insanlarımızın bu vesile ile kulübümüze maddi-manevi katkılarını sağlamaktı. Bunda başarılı olduk. Ama Konya gibi büyük potansiyele sahip bir şehirde bunun yeterli olmadığını, daha iyisinin ve daha fazlasının yapılacağını da biliyoruz. Kampanyaya destek veren ve verecek kişilere şimdiden teşekkür ediyoruz. Konya'mız, bu birlikteliğimizin ortaya çıkaracağı sinerjiyle Mayıs 2010'da şampiyonluğu ve TSL'e geri dönüşü kutlayacak” dedi.
ÖZKARA:HEYECANLANDIM
Bayrak As Kampanyası çerçevesinde şehirde başlayan hareketliliğinin kendisini heyecanlandırdığını da sözlerine ekleyen Teknik Direktör Hüsnü Özkara ise "Yönetim Kurulumuzun 15-20 gündür devam eden çalışmaları nihayet sonuç verdi ve şehrimizde her yerinde o güzel yeşil beyaz renkteki bayrakları görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Şehrimizin her caddesi ve sokağı, kısacası her yeri bu güzel renklerle bezenmeli. Bunun verdiği sinerjiyle hep birlikte kenetlenerek Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza inancımız tam" şeklinde görüş belirtti.
TAYFUN: ŞEHİR DE HAVAYA GİRMELİ
Başarılı sonuçlarla ve liderliğin devam etmesiyle şehrin kendilerine inandığını ve bir hareketliliğin yaşanmaya başladığını belirten takım kaptanı Tayfun Türkmen, "İç saha maçları kayıpsız geçmemiz gereken maçlar. Onun içinde hem bize moral olması adına hem de rakip takımı demoralize etme adına taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Şehrin havaya girmesi tabiki bizi mutlu ediyor. Bayrakların asılmaya başladığını görüyoruz. Bu hem şehrin ileri gelenlerin Konyaspor'a desteklerini arttırmaları hem de şehrin inanmışlığının gösterilmesi adına faydalı olacaktır. Bunun devamının geleceğine inanıyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.