Yenimahalle’de Yaz Konserleri Sürüyor

Yenimahalle’de Yaz Konserleri Sürüyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi, sevilen sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Konserlerle ilçe sakinlerine eğlence yaşatan belediye, şimdi de Funda Arar, Ferhat Göçer ve İbocan’ı sevenleriyle buluşturacak.Yaz boyunca her yaş...

Ankara Yenimahalle Belediyesi, sevilen sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Konserlerle ilçe sakinlerine eğlence yaşatan belediye, şimdi de Funda Arar, Ferhat Göçer ve İbocan’ı sevenleriyle buluşturacak.

Yaz boyunca her yaş grubundan ve her kesimden insana hitap ederek muhteşem konserlere imza atan ve etkinliklerle vatandaşa güzel bir yaz yaşatmayı hedefleyen Yenimahalle Belediyesi, Ağustos ayında 3 konserle yaza damgasını vuracak.

    Konserler, Ankaralı Sanatçı İbocan’la start alacak. 17 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de Şentepe’de hayranlarıyla buluşacak sanatçı, şarkılarıyla Şentepe’yi şenlendirecek.

    Yaz boyunca keyifli etkinliklerle Yenimahalle halkına hizmet vereceklerini ifade eden Yaşar, "Bu kez de sevilen üç sanatçımızı vatandaşımızla buluşturuyoruz. Yaz boyunca her yaş grubundan ve her kesimden insana hitap ettik ve etkinliklerle halkımıza güzel bir yaz dönemi yaşatmayı hedefledik." dedi.

    Konserlerin ücretsiz olacağını hatırlatan Yaşar, tüm Yenimahalle halkını Funda Arar, Ferhat Göçer ve İbocan konserlerine davet etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.