Yenilmeye paydos

Yenilmeye paydos

Trabzonsporu mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Konyasporda Teknik Direktör Giray Bulak, bundan sonra maç kaybetmeyen bir takım olacaklarını söyledi. Bulak: Gaziantepi yeneceğiz

Turkcell Süper Lig’in 23. haftasında Trabzonspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 yenerek büyük bir başarıya imza atan Konyaspor’da moraller yerinde. Cumartesi günü oynanacak Gaziantepspor maçına büyük moralle çıkacak olan temsilcimizde, bu maçın ilk çalışması dün gerçekleştirildi. Dünkü idmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları dikkatlerden kaçmadı. Yeşil-beyazlılar, bugün yapılacak tek çalışma ile Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürecekler.

BULAK:BELİRGİN BİR ÇIKIŞIMIZ VAR
Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, ligin ikinci yarısında takım olarak çıkış yakaladıklarını belirterek, her geçen hafta daha iyi oynadıklarını ve kolay kolay yenilmeyecek bir takım olduklarını belirtti. Bulak,  yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçın ardından ''Tesadüfi bir golle kazandık'' dediğini hatırlatan Bulak, ''Bu mütevazılığımız yanlış anlaşıldı. Trabzonspor'un uzun ve yüksek toplarla etkili olma girişimlerine izin vermedik. Çok iyi oynadık ve hak ederek kazandık. Çok önemli pozisyonları da değerlendiremedik” dedi. Bulak, ligin ikinci yarısında oyun ve skor anlamında belirgin bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
''Ara transfer döneminde takıma dahil ettiğimiz oyuncular önemli katkılar sağladı. Bu oyuncuların katkıları aldığımız kararların ne kadar yerinde olduğunu gösterdi. Oyuncularımın isteği, kazanma arzusu ve arkadaşlığı üst düzeyde. Konyaspor olarak çok iyi yoldayız. Her takımı yenebilecek gücümüz var, her maça galibiyet için çıkıyoruz. Kolay kolay yenilmeyecek bir takım olduk. Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Bu oyunumuzun karşılığını da almaya başladık.''
Hafta sonu Gaziantep ile Konya'da karşılaşacaklarını hatırlatan Bulak, bu maçı da kazanarak son haftalarda yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.
KAZANMAK ÖNEMLİYDİ BUNU BAŞARDIK
Trabzonspor maçına kazanmak için çıktıklarını ve bunda da başarılı olduklarını ifade eden Konyaspor’un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, "İyi oynamadığımız yönünde yapılan eleştirilere katılmıyorum. Önemli olan saha içerisinde gerekli mücadeleyi vererek sonuca gitmekti. Biz de bunu başardık” dedi. Galatasaray maçında alınan şanssız yenilgiyi telafi etmek adına çıktıkları Trabzonspor maçının zor geçtiğini söyleye Ayman Abdelaziz, "Mücadele anlamında sahada elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Bunun karşılığını da attığımız tek golle galip gelerek ayrıldık. Trabzonspor karşısında iyi oynamadığımız, rakibin ezici bir üstünlüğü olduğu söyleniyor. Ama unutulmamalı ki bizim de geçen hafta başımıza geldiği gibi iyi oynayana değil, gol atıp sonuca gidene puan veriyorlar. Sonuçta kazandık ve haftayı çok değerli 3 puanla kapattık. Konyaspor iyi bir takım. Bu gerçeği Trabzonspor maçında herkesin gördüğüne inanıyorum. Her geçen hafta yükselen bir grafiğimiz var. Bunu Gaziantepspor maçını da kazanarak devam ettirmek ve bir an önce ligde gerçek yerimize doğru yükselişe geçmek istiyoruz” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum