Yenilgiyi hak ettik!

Yenilgiyi hak ettik!

Konya Anadolu Selçukluspor’da menajer Mesut Erçetin, Aydınspor 1923 karşısında yeşil beyazlıların galibiyeti hak edecek bir hamle yapmadığı belirterek, “Gerçekten kötü oynadık” şeklinde konuştu.

Spor Toto 2. Lig’deki temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor deplasmanda karşılaştığı rakibine 2-0 mağlup olarak camiayı üzdü. Yeşil beyazlılarda menajer Mesut Erçetin deplasmanda hiçte iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

“KÖTÜ OYNADIK”

Erçetin sahadaki takımı tanımakta zorlandığını belirterek, “Gerçekten sahada kötü bir oyun sergiledik. Aydınspor 1923 bizden daha istekli ve daha çalışkandı. Maç boyunca yakaladığımız sadece 2 pozisyon var. Onları da Emre ve Yaser ile yakaladık. Galibiyeti hak etmedik. Oraya en kötü 1 puan için gitmiştik ama olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız.” dedi.

“İÇ SAHADA KAZANMALIYIZ”

Mesut Erçetin bu hafta oynayacakları maçlar ilgili olarak ise, “İç sahada artık kazanamama gibi bir şansımız yok. İçerdeki tüm maçlarımızdan 3 puan ile ayrılmaya çalışacağız. Dışarıda yapacağımız sürprizler ise ekstralar olacak. Bugün itibari ile çalışmalar başlıyor. İnşallah bu hafta istediğimizi alacağız.” şeklinde konuştu.

“FORVET ALABİLİRİZ”

Son olarak transfer konusuna değinen Erçetin, “Aykut Uluç kardeşimizi Bafraspor’a gönderdik. A2 takımından ise Fatih Görücü aramıza katıldı. 95’li bir oyuncu. İlgilendiğimiz bazı isimler var. Transferin son dakikasına kadar çalışmalarımız devam edecek.  Bir forvet oyuncusunu daha aramıza katabiliriz.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.