'Yenildik ama oyundan memnunuz'

'Yenildik ama oyundan memnunuz'

PTT 1. Lig'de şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Torku Konyaspor sahasında, 1461 Trabzon'a 4-0 mağlup oldu. Bu skorla, Trabzon temsilcisi maç fazlalığı ile liderliğe yükseldi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısına Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, İstanbul'a gitmek üzere uçağa yetişeceği için katılmazken Antrenör Mert Korkmaz, 1-0 geriye düştükten sonra riskler alarak açıklar verdiklerini ve peş peşe goller yediklerini söyledi. Korkmaz, "Yenildik ama oyunun genelinden memnunuz. İlk yarı geriye düşmemize rağmen oldukça pozisyona girdik, ikinci yarı da oyunu çevirmek için çabaladık. Artık önümüze bakacağız. 5 haftalık bir çıkışımız var, Torku Konyaspor'u layık olduğu yere futbolcu arkadaşlarımız getirecektir. Sadece iç sahada gol atamıyoruz. Oyunla ilgili sıkıntımız yok. Biz Torku Konyaspor'a geldiğimiz günden beri hep oyunu ön planda tutan bir ekibiz. 1-0 mağlup durumdayken riskler aldık açıklar verdik, mağlubiyet gerçekten üzücü" dedi.

Torku Konyasporlu futbolcu Serkan Şahin, mutlak galibiyetle ayrılmaları gereken maçtan puan alamamalarının üzüntüsünü yaşadıklarını söylerken Selim Ay da, "Kazanmak için sahada her şeyi yapıyoruz ama olmadı. Biz saha içinde bir arkadaşımıza gelen tepkilere bizde üzülüyoruz. Bizim takımımızda art niyetli futbolcuda yok. Herkesten biraz daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Bu takım Konya halkının takımı, eleştiriye açığız ama bu kadar hakareti hak etmediğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum