Yeniden hizmete talibiz

Yeniden hizmete talibiz

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak adaylar, çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek gündemi değerlendirdi, destek istedi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Tacettin Çetinkaya, Mustafa Derbentli, İsmail Aydilek, Şuayip Koçak,  Lütfi Çelik, Adnan Yeşilyurt, Mustafa Acar ve Muhammed Uzun beraberindeki partililerle birlikte Kanal 42 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Küçükgünay, Sun TV Genel Yayın Yönetmeni Yasin Duysak, Anadolu Ajansı Konya Sorumlusu Ahmet Kayır, Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ömer Erdoğan Duransoy, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Celil Çalış ve Meram Ziraat Odası Başkanı Ali Ataiyibiner'i ziyaret etti. Daha sonra Seydişehir ilçesine geçen adaylar burada da Seydişehir Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Murat Özkal, Seydişehir Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver ve Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük'ü ziyaret etti. Ülke gündeminin değerlendirildiği ziyaretlerde seçim çalışmalarından bahseden adaylar, Saadet Partisi'nin hiçbir alanı boş bırakmadığını ve Saadet Partisi 1 Kasım seçim beyannamesinin de her kesimin ve topluluğun refahını sağlayacak projelerden oluştuğunu belirtti.

2-1.20151018112334.jpg

ÜLKE HİDAYET VE DİRAYETLE YÖNETİLİR

Oda ve kurum ziyaretlerinin ardından Seydişehir ilçesinde kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren adaylar burada vatandaşlarla buluştu. Halkın sorunlarını dinleyen adaylar, vatandaşlara 'Yüreğinin Sesini Dinle' diyerek vaatlerini anlattı Saadet Partisi'ne oy istedi. Ziyaretlerde konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, “Milli Görüş kadrolarıyla çok önemli hizmetler icra edildi. Bugünün şartlarını göz önüne alalım ama o günü yaşayalım. Eskiden sağcılık ve solculuktan bu ülkede kardeş kardeşe düşürülmüştü. Sağın bir tarafında bulunan SP ile solun bir tarafından bulunan CHP, Refah Yol hükümetini kurarak koalisyon ile bu ülkeye hizmetler sundu. Biz yeniden bu hizmetleri sunmaya talibiz. Kadrolarımız temiz, geçmişimiz temiz, geleceğimiz temiz. Hiç kimse siz geçmişte şu hırsızlığı, şu yolsuzluğu yaptınız, vatanı sattınız diyemez. Çünkü biz tertemiz ve seçkin bir topluluğuz. Biz bu ülkeye yönetmeye adayız. Bizde hidayet vardır, ülke yönetmek hidayetle ve dirayetle olur. Bunların hepsi bizde vardır” şeklinde konuştu.

2-2.20151018112343.jpg

saadet.jpg

2-3.20151018112359.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.