Yeni stadyum yetişecek mi?

Yeni stadyum yetişecek mi?

Torku Konyaspor 2. Başkanı Fatih Yılmaz, yeni stadyumun yüklenici firması ile yaptıkları görüşmeler neticesinde çalışmaların Ağustos ayında son bulacağının garantisini aldıklarını ifade etti.

Torku Konyaspor 2. Başkanı Fatih Yılmaz, yeni stadyumun yüklenici firması ile yaptıkları görüşmeler neticesinde çalışmaların Ağustos ayında son bulacağının garantisini aldıklarını ifade etti.

Konya spor gündeminin ilk maddesini oluşturan yeni stadyumla alakalı olarak Torku Konyaspor ikinci başkanı Fatih Yılmaz bir açıklama yaptı. Yılmaz Eskişehirspor maçı ardından yaptığı açıklamada yeni sezona stadyumun yetişeceği garantisini aldıklarını ifade etti.

“KOMBİNE VE LOCA SATIŞLARI BAŞLIYOR”

Kulislerde yeni stadyumun yeni sezona yetişmeyeceği yönündeki söylemler ardından yüklenici firma ile görüştüklerini belirten Fatih Yılmaz, çim ile ilgili bir sorun olduğunu ancak onunda çözüldüğünü ifade etti.  Yılmaz, “Yeni Stadyum için müteahhit yaptığımız görüşmede gelecek sezona yetişeceğini söyledi. Biz Ağustos ayının başında hazır olacağı bilgisini aldık. Saha çimi ile ilgili bir sıkıntı vardı ancak çimi dışarıdan rulo halinde getirip serecekler. Kendimizi gelecek sezon yeni stadyum için hazırlıyoruz. Kombine ve loca satışları yakında başlayacak. Stadımızla birlikte yeni gelirler elde etmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

“NET BİR KARAR YOK”

1950 yılından bu yana Konya sporuna hizmet eden mevcut Atatürk Stadyumu’nda bir veda programı düzenleyeceklerini ancak programın netleşmediğini belirten Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Eski stadyumda bir veda programı düzenleyeceğiz. Bu program maç veya seyircilerimizle bütünleştiğimiz farklı bir organizasyonla olabilir. Net bir karar almadık. Önümüzdeki günlerde bu konuda bir görüşme yaparak sizlerle paylaşacağız”

“STADYUMU DOLDURABİLECEK BİR TAKIM”

Kulübün halı hazırda 22 milyon civarında bir borcu olduğunu ifade eden Yılmaz, yeni sezonda 42 bin kişilik stadyumu dolduracak bir takım yaratma gayretinde olacaklarını ifade etti, “Takımın borçları ne kadar azalsa da başkanımızın da söylediği gibi 22 milyon civarında bir miktar var. 42 bin kişilik stadyumumuzu doldurabilecek bir takım yaratmak istiyoruz. Ancak yine de ayaklarımızı yere sağlam basmamız gerekiyor. Dengeli bir takım yaratmaya çalışacağız. Bununla ilgili transfer komitemizin çalışmaları sürüyor. Zaten kaliteli bir kadromuz var ve bunu korumak istiyoruz. Bazı yerlere tabi ki takviye yapacağız.”

“EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK”

Son olarak sezon değerlendirmesi gerçekleştiren Fatih Yılmaz, “Bütün sezonu incelediğimizde emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Biz sezon boyunca gördük ki Torku Konyaspor bu ligin takımı ve bundan sonra da bu ligde mücadele edeceğiz. Gelecek sezon eksiklerimizi gidererek daha başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Bu sezon yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için tedbirlerimizi alacağız” şeklinde konuştu.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.