Yeni hedefler için hazırlıklar başlıyor

Yeni hedefler için hazırlıklar başlıyor

Atiker Konyaspor’da 9 günlük izin bugün sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarı kamp çalışmaları için Antalya’da toplanarak akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına başlayacak. Transferler kiralık oyuncular kamp süresinde belli olacak

Atiker Konyaspor’da ilk yarının bitmesiyle oyunculara verilen 9 günlük izin tamamlandı. Yeşil-beyazlı ekip bugün yapacağı çalışma ile 2. Yarı hazırlıklarına başlayacak. Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıya Akhisarspor maçıyla nokta koyan Atiker Konyaspor’da oyunculara 9 günlük izin verilmişti. 25 Aralık Salı gününden bu yana izin yapan yeşil-beyazlı ekipte uzun süren izinin ardından tekrar top başı yapacak. Antalya kampı sezonun ikinci yarısının başlayacağı 18-20 kasım tarihleri arasında sona erecek.

ATİKER KONYASPOR ANTALYA BELEK’DE HAZIRLANACAK  

Anadolu Kartalı, akşam saatlerinden Antalya Belek’te Cornella Diamond Hotel'de toplanarak saat 18.00’de kampın ilk çalışmasının yapacak. Atiker Konyaspor’un  Erzurumspor ile deplasmanda oynayacağı ikinci yarının ilk maçına Antalya’dan direkt geçmesi bekleniyor  

3 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Konyaspor, Antalya'da Spor Toto 1. Lig ekipleriyle 3 hazırlık maçı oynayacak. Yeşil-beyazlı ilk hazırlık maçında 6 Ocak Pazar günü Hatayspor, 10 Ocak Perşembe günü de Altınordu ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı, 12 ya da 13 Ocak'ta da İstanbulspor ile karşılaşacak. Bu maçın kesin tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak. Maçların saatleri ile daha sonra belli olacak.

HERŞEY KAMPTA NETLİK KAZANACAK

Yeşil-beyazlı ekipte yapılacak transferlerle ilgili karar da Antalya kampında alınacak. Kamp başında teknik heyet ve yönetim devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağına ve hangi bölgelere takviye yapılması gerektiğine karar verecek. Sözleşme yenileme görüşmeleri süren Skubic ve Milosevic’in de Antalya kampında yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.  Takımdan ayrılacak ve kiralık gönderilecek oyuncular da yine Antalya kampında belirlenecek

GÖZLER SKUBİC VE MİLOSEVİC’TE

Spor Toto Süper Lig’in sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına ara veren ve 3 Ocak 2019 tarihinde yeniden topbaşı yapacak Atiker Konyaspor’da  transfer çalışmaları devam ediyor. Transferde önceliği iç transfere veren Atiker Konyaspor yönetimi Aykut Kocaman’ın takımda kalmasını istediği Ömer Ali Şahiner, Nejc Skubic ve Deni Milosevic ile görüşme yaptı.2019 yılında sözleşmesi bitecek Ömer Ali Şahiner ile masaya oturan ve sözleşmeyi 2022 yılına kadar uzatan Atiker Konyaspor’da gözler Nejc Skubic ve Deni Milosevic’e çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, her iki oyuncuyla da ilk yarı bitmeden masaya oturmuştu. Yapılan görüşmeler olumlu geçerken, iki oyuncunun son kararını ilerleyen günlerde vermesi ve 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor. Konyaspor’da yönetim her iki oyuncunun da sözleşmelerinde iyileştirme yaparak yeni kontrat teklif etmişti.

SOL KANATA TAKVİYE YAPACAK

İç transferde masadan olumlu kalkmayı planlayan Atiker Konyaspor yönetimi, sol bek mevkiisine  1 oyuncuyu transfer edecek. Hilmi Kulluk ve yönetimi, Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda sol bek ile masaya oturacak. Kulislerde Fenerbahçeli sol bek oyuncusu ve Aykut Kocaman’ın eski öğrencisi İsmail Köybaşı’nın ismi geçiyor. Atiker Konyaspor yönetiminin vakit kaybetmeden sol bek mevkiisine takviyede bulunup oyuncuyu kampa yetiştirmesi bekleniyor.

SAKATLARIN DURUMU DA KAMPTA BELLİ OLACAK

Atiker Konyaspor’da sakat oyuncuların 2. Devreye hazır hale gelmesi bekleniyor.  Sezonun ilk yarısında yeni transferlerden Hurtoda  10 hafta sakatlık yaşarken Diagne, Opanasenko  2 hafta jevtovic ve Uğur Demirok 1 hafta  sakatlık süresi geçirdi.  Devre arasında yapılacak çalışmalarla oyuncular hem yüksek fizik güç gerektiren Aykut Kocaman sistemine adapte edilirken bir yandan da takımın fiziksel kalitesi artırılarak darbeye bağlı olmayan sakatlıkların önüne geçilmesi planlanıyor.

U21’DEN 2 OYUNCU KAMPA DAHİL OLABİLİR

Atiker Konyaspor U-21 takımında forma giyen Ahmet Çolak ile Erdon Daci’nin A takımla birlikte Antalya kampına katılması bekleniyor U-21 takımının vazgeçilmezleri arasında yer alan Ahmet Çolak’ın, takımın gol yükünü çeken Erdon Daci’nin  ikinci yarıya A takımla birlikte hazırlanması beklenirken bu iki ismin durumu bugün netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum