Konya'daki bu reklam çalışması Konyaspor taraftarının tepkisine neden oldu! Sadece İstanbul takımları var

Konya'daki bu reklam çalışması Konyaspor taraftarının tepkisine neden oldu! Sadece İstanbul takımları var

Konya'da birçok şubesiyle hizmet veren büyük bir giyim mağazasının billboardlarda yer alan reklam çalışması, Konyaspor taraftarını ikiye böldü.

3 büyük takımın lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazada Konyaspor'un ürünlerinin satılmıyor olması tepkileri beraberinde getirdi. Okulların açılmasına sayılı günler kala Konya'da birçok mağaza çalışmalarını hızlandırdı, reyonlarını ve vitrinlerini süsledi. Büyük mağazalar ise kampanyalarını duyurmak için açık hava panolarına ilan verdi. Konya'da uzun yıllardan bu yana marka ürünlerin satıldığı ve şehirde birçok mağazası olan bir firma da billboardlara reklam çalışması girdi. O çalışmada '3 büyük' olarak adlandırılan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının lisanslı ürünlerinin satışta olduğu duyuruldu. Bu çalışma Konyaspor taraftarının tepkisini çekti. Taraftarlar, “3 büyükler var da Konyaspor'un ürünleri neden yok” sorusunu sordu.

thumbnail-img-9013.jpg

BÖYLE OLURSA ÇOCUKLARA KONYASPOR SEVGİSİ NASIL AŞILANACAK?

Mağazanın internet sitesinde 3 büyük takımın lisanslı okul çantalarının indirimde olduğu görüldü. İndirim oranlarının ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında değiştiği yazıldı. Şehrin birçok noktasında bulunan açık hava panosunda Konyasporsuz bir reklamın yer alması taraftarın tepkisine neden oldu. Taraftarlar, “Şehrimizdeki mağazalar 3 büyük takımın güzellemesini yaparsa, onların ürünlerini sattığını her yerde ilan ederse biz bu şehirde çocuklara nasıl Konyaspor aşkını aşılayacağız” dedi.

thumbnail-img-9013.jpg

STORE'U DÜZENE SOKAMADIK ADAMLAR EKMEĞİNE BAKACAK!

Bazı taraftarlar ise mağazanın kazanacağı paraya bakacağını belirtti. Nihat Nadas isimli sıkı bir Konyaspor taraftarı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları aktardı: “Bu mağaza Konyaspor ürünleri de satıyordu daha önce. Maalesef Store'u bir türlü düzene sokamadığımız için adamlar da ekmeğine bakacaklar. Önceki senelerde, ağırlık Konyasporlu çanta, kalemlik, beslenme çantası, vs vardı. Kızmamız gereken bunlar değil.”

nihat-paylasim.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum