Yeni dönem başladı

Yeni dönem başladı

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde dün yapılan kongre ardından yeni dönem başladı. Yeni dönemde kulübe Hakan Faydasıçok başkanlık edecek.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde dün yapılan kongre ardından yeni dönem başladı. Yeni dönemde kulübe Hakan Faydasıçok başkanlık edecek.

 

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde seçimli genel kurul dün üyelerin salt çoğunluğunun toplanması ile Selçuk Üniversitesi Rektörlük Binası’nda gerçekleştirildi.

GENEL KURUL RAPORLARLA BAŞLADI

Saat 16:00’da başlayan genel kurulda divan kurulunun teşekkülü ardından faaliyet ve mali raporların okunmasına geçildi. Genel Kurul üyelerinin ibrası sonrasında ise denetleme kurulu raporları okundu ve ibra edildi. Raporların ardından ise divana iletilen tek liste üzerinden kongre gerçekleştirildi ve Hakan Faydasıçok yönetimindeki liste yeni dönemde göreve geldi.

“BENİM ARKAMDA HAKAN KARDEŞİM VARDI”

Torku Konya Selçuk Üniversitesi eski başkanı Yunus Derebağ raporların okunması ardından söz alarak şunları söyledi, “2011-2012 sezonunda göreve geldim. Son 2 ayda göreve gelmiş ancak play-off maçından  elenmemiz ardından lige çıkamamıştık. 2012-2013 sezonunda ise yönetimi daha güçlendirerek yola devam etmiş olsak da yine bu sezonda da play-off’larda elendik maalesef. Sonrasında Erdemir kulübünü devralıp Beko Basketbol Lig’inde mücadele etme hakkı kazandık. Hazırlıksız olarak girdiğimiz 1. Lig’de tamamen yönetim kurulunun maddi ve manevi destekleri kaldık. 3 dönemden beri kulüp başkanlığını devam ettirdim.  Bu tamamen yönetim kurulumuzun destekleri ve arkamızda durması ile oldu. Bu bir bayrak yarışıydı ve artık bayrağı Hakan kardeşime devrediyorum artık. Çok sıkıntılı ve problemli zamanlarımız oldu, o zamanlarda Hakan kardeşimin çok desteğini gördüm. Artık tecrübesi ile birlikte 2014-2015 sezonunda kulübümüzü daha ileriye götüreceğine inanıyorum. Ben sadece görevimi bıraktım, desteğimiz devam edecek. Benim arkamda bir Hakan Faydasıçok vardı onunla birlikte başarılı oldum. İnşallah onunda arkasında başarılı arkadaşlar var inşallah kulübümüzü daha ileri taşıyacaklar.”

“HER GÜN ÜZERİNE KOYARAK DEVAM EDECEĞİZ”

Derebağ’ın konuşması ardından seçime geçildi. Hakan Faydasıçok başkanlığındaki tek liste yapılan oylama ardından kulübün yeni yönetim kurulu oldular. Seçim ardından ise Başkan hakan Faydasıçok açıklamalarda bulundu. Faydasıçok, “2012-2013 sezonu sonrası play-offlardan elenmemiz ardından kapanma sürecine gelmişken başta sayın Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ın olmak üzere Konya’yı yönetenlerin destekleri ile yola devam kararı aldık. Erdemir’in haklarının satın alınması ile de yıllar sonra tekrar ligde mücadele hakkı kazandık. Böylesi sıkıntılı zamanlar ardından ise Avrupa’nın en üst seviye liglerinden biri olan Beko Basketbol Lig’inde kalma başarısını gösterdik. Bundan sonraki hedefimiz ise her kulüp için zorlu bir deplasman, güçlü bir rakip olmaktır. Günlük veya sezonluk hedeflerin peşinde değiliz. Hedefimiz her sezon üstüne koyarak devam etmek. Bu gün geldiğim görevde sizlerin de desteği ile en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.  Bu zorlu görevi 2,5 yıldır devam ettiren başta başkanımız Yunus Derebağ olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.” dedi. 

Kongre dilek ve temenniler ardından son bulurken, temsilcimizde yeni yönetim kurulu üyeleri şu şekilde oluştu: Hakan Faydasıçok, Targun Polat, Gökhan Çelik, Tunahan Turhan, Kerem Öten, Ahmet Sertok, Hakkı Polat, Mehmet İngöl, Ömer Demirhan, Mustafa Baykan, Ali Arıkoğlu, Bahadır Dilek, Kerim Selek, Mevlüt Oral, Mehmet Yaman, Murat Ünlü, Fuat Tuza, Ümit, Uçar, Cihan Ağaoğlu, Suat Çetinkaya, Osman Başaran, Nazmi Güvenek, Mehmet Ali Görgülü, Gökhan Yalçın, Hakan Yalçın, Ayku Bedük, Gürkan Uçar, Emre Erdiren ve Ali Yenisar.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.