Yazlık Sinema Gönleri İlgi Görüyor

Yazlık Sinema Gönleri İlgi Görüyor

Eskişehir merkez İlçe Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen yazlık sinema günleri vatandaşın yoğun katılımıyla sürüyor.İlk gösterimi Büyükdere ve Emek Mahallesi'nde olan sinema günlerinde Odunpazarı Belediye Başkanı Avukat Kazım...

Eskişehir merkez İlçe Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen yazlık sinema günleri vatandaşın yoğun katılımıyla sürüyor.

İlk gösterimi Büyükdere ve Emek Mahallesi'nde olan sinema günlerinde Odunpazarı Belediye Başkanı Avukat Kazım Kurt da vatandaşları yalnız bırakmıyor. Mahalleninin yoğun ilgi gösterdiği sinema gösterimlerinde, vatandaşlara belediye tarafından patlamış mısır ve gazoz ikram ediliyor. Sinema gösterimine katılan vatandaşlar, Emek-71 Evler Kapalı Pazaryeri'nde gösterilen Yeşilçam’ın unutulmaz filmi 'Selvi Boylum Al Yazmalım' ile duygu dolu anlar yaşadı. Büyükdere Mahallesi Habev Spor Sahasında 'Ateş Böceği' filmini seyreden vatandaşlar keyifli dakikalar geçirdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, 'Sokağa Çıkın Sinema Geliyooor!' sloganıyla başlatılan proje kapsamında 7'den 70'e bütün Eskişehirlilere nostalji dolu akşamlar yaşatmak istediklerini söyledi. Başkan Kurt, "Odunpazarı Belediyesi olarak Yeşilçam'ın klasikleşmiş filmlerini vatandaşlarla buluşturmak istedik. İlk gösterimini Emek ve Büyükdere Mahallesi'nde gerçekleştirdik. Yapılan bu etkinliğin ne kadar doğru olduğunu katılımın yoğunluğundan anlamış olduk." diye konuştu.

Başkan Kurt ayrıca "Geleneksel ve çağdaş değerlerimizi yaşatmak, bir araya gelip komşuluk ilişkilerimizi geliştirmek, kültürel anlamda kentimize katkı sunmak amacıyla her gün aynı anda iki mahallede, ağustos ayı boyunca, Kültür ve Turizm Bakanlığından onaylı filmlerle yazlık sinema etkinliği gerçekleştireceğiz." ifadesini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.