Yazıcıoğlu Bisiklet Turu başlıyor

Yazıcıoğlu Bisiklet Turu başlıyor

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenleyecekleri ''2. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu''na şu ana kadar Azerbaycan, Romanya, Ukrayna, Bulgaristan, Suriye ve Sırbistan'dan 10, Türkiye'den ise 9 ta

Uysal, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında yaşamını yitiren merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısına 4 gün sürecek uluslararası bir organizasyon yapacaklarını belirtti.

Sivas Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonunun işbirliğinde, Sivas Valiliği, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen ''2. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu''nun 8-11 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirten Uysal, yarışlara katılmak isteyenlerin, kent meydanındaki Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri'nin yanındaki kayıt bürosuna başvurabileceklerini ifade etti.

Uysal, bisiklet turunun uluslararası nitelik taşıdığını, profesyonel yarışların yanı sıra halk yarışlarının da olacağını kaydederek, yarışların yapılacağı güzergahlar hakkında da bilgi verdi. Organizasyona Sivaslıları davet eden Uysal, yarışlar sonunda dereceye giren sporculara toplam 10 bin dolar ödül verileceğini de açıkladı. İl Bisiklet Temsilcisi Hakan Kıpık da, yarışlar için hazırlıkların tamamlandığını, takımların kente gelmeye başladığını söyledi. Turnuva kapsamında bir de halk yarışı yapacaklarını açıklayan Uysal, bu yarışlarda dereceye girenlere de çeşitli armağanlar verileceğini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.