Yaz Spor Okulunda Bin 438 Öğrenci Eğitim Alacak

Yaz Spor Okulunda Bin 438 Öğrenci Eğitim Alacak

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yaz Okulu’nun bin 438 öğrencisi ve 5 ayrı merkezde, düzenlenen tören ile başladığını söyledi.Büyükkılıç; Yüzme, Halk Oyunları, Tiyatro, Basketbol, Voleybol, Futbol, Hentbol,...

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yaz Okulu’nun bin 438 öğrencisi ve 5 ayrı merkezde, düzenlenen tören ile başladığını söyledi.

Büyükkılıç; Yüzme, Halk Oyunları, Tiyatro, Basketbol, Voleybol, Futbol, Hentbol, İngilizce, Bilgisayar, Bağlama, Gitar, Değerler Eğitimi, Masa Tenisi, Step, Jimnastik gibi branşlarda olmak üzere toplam 18 ayrı branşta yaz okullarının başladığını ifade etti. Başkan Büyükkılıç, bin 438 öğrencinin Melikgazi Belediyesi Hizmet Binası Merkez, Danışmentgazi, Keykubat, Yıldırım Beyazıt ve Esenyurt olmak üzere 5 ayrı yerde yaz okuluna devam edeceklerini kaydetti.

Yaz okulu açılış töreninde konuşması yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak yol, kaldırım, asfalt, çöp toplama, park yapma gibi hizmetlerin yanında bu mekânlarda yaşayan bireylerin sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel çalışmalarına da katkı sağlıyoruz. Siz çocuklarımız bir eğitim süresinde yoruldunuz, şimdi dinlenme zamanı. Yaz tatilini hem dinlenerek hem eğlenerek hem de öğrenerek değerlendireceksiniz.” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Melikgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Sabancı, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye daire müdürleri, çocuk meclisi üyelerin aileleri ile mahalle halkının katılmış olduğu Esenyurt Sosyal ve Kültür Merkezi'ndeki açılış töreninde okçuluk, jimnastik ve halk oyunları ekipleri gösterilerde bulundu. Öğrenciler, branş öğretmenleri gözetiminde ilk derslerine başladı. Yaz okuluna iştirak eden her öğrenciye birer şapka ve tişört hediye edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.