Yaz Spor Okulları'na ilgi yoğun

Yaz Spor Okulları'na ilgi yoğun

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Yaz Spor Okulu (İl Spor Merkezleri) çalışmaları Atatürk Spor Kompleksi'nde devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Yaz Spor Okulu (İl Spor Merkezleri) çalışmaları Atatürk Spor Kompleksi'nde devam ediyor. Yaz Okulu'na 5-18 yaş arasında ki çocuk ve gençler katılıyor. Yaz Spor Okulu; atletizm, badminton, basketbol, güreş, halter, judo, karate, masa tenisi, tenis, tekvando, voleybol, yüzme, halk oyunları, kick boks, bisiklet, cimnastik, hentbol, wushu, boks, okçuluk ve santrant branşlarında hizmet veriyor.Yaz Spor Okulu, 29 Ağustos tarihine kadar hizmet verecek.

TEMEL KURALLARINI ÖĞRETİYORUZ

Atatürk Spor Kompleksi'nde Yaz Okulu'nda 5-18 yaş arası çocuk ve gençlere voleybol öğreten Hüsniye Tarman, “ Burada gençlere voleybolun temel kurallarını öğretiyoruz. Amacımız çocuklara voleybolu sevdirmek” dedi.

BASKETBOLU ÖĞRETİYORUZ

Atatürk Spor Kompleksi'nde Yaz Spor Okulu bünyesinde çocuk ve gençlere basketbol eğitimi veren Berna Dülgeroğlu ise, “Çocuklara burada  hem basketbolu sevdirmeye çalışıyoruz hem de öğretmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

TEKVANDOYU SEVDİRİYORLAR

Çocuklara taekwondo branşında eğitim veren Hüseyin Toprak, Mehmet Gökhan Ergün ve Kemal Tokgöz, 5-18 yaş arasında ki gençlere tekvandoyu sevdirmeye çalıştıklarını ifade etti.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.