Yaz Konserleri İbocan İle Start Aldı

Yaz Konserleri İbocan İle Start Aldı

Ağustos ayında peş peşe konserlere imza atacak olan Yenimahalle Belediyesi, başlangıcı Ankaralı sanatçı İbocan’la yaptı. Şentepe’de sevenleriyle buluşan sanatçı, Ankara havalarıyla vatandaşları coşturdu.Şentepe Pazar Yeri’nde gerçekleşen...

Ağustos ayında peş peşe konserlere imza atacak olan Yenimahalle Belediyesi, başlangıcı Ankaralı sanatçı İbocan’la yaptı. Şentepe’de sevenleriyle buluşan sanatçı, Ankara havalarıyla vatandaşları coşturdu.

Şentepe Pazar Yeri’nde gerçekleşen konsere Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, CHP Yenimahalle İçe Başkanı Ali Buçan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konsere yoğun ilgi gösteren Şentepe halkı, alanı saatler öncesinden doldurdu.

Konserde kısa bir konuşma yaparak Şentepe halkına seslenen Başkan Yaşar, Yenimahalle halkının birlik beraberlik içerisinde yaşaması, komşuluk bilincinin gelişmesi için etkinlikler gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Şentepe 5 yılda çok yol aldı. Bu dönemde de yapılan hizmetlerle Şentepe’de yaşamak ayrıcalık olacak” dedi.

Ankara ezgilerinin Şentepe’yi sardığı akşamda Yaşar’a kendisini sevenleriyle buluşturduğu için teşekkür eden İbocan, vatandaşlara unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek dev bir koro oluşturan yüzlerce Yenimahalleli gönüllerince eğlendi.

Sıcak yaz akşamında Şentepe’yi şenlendiren sanatçının dillere dolanan ve Ankara düğünlerinin vazgeçilmezi olan “Neyin kafasını yaşıyorsun sen” şarkısında eğlence tavan yaptı. Sanatçıya kaşık dansı şovlarıyla eşlik eden Şentepe Seğmenleri de performansıyla konsere damga vurdu.

TUBİL VE AYAŞLI ÖZCAN DA ŞENTEPE’DE

Konser öncesinde ise TUBİL Halk Dansları topluluğu Ankara ezgileri eşliğinde muhteşem bir gösteri sundu. Konser kapsamında genç yetenek Ayaşlı Özcan da mini bir konserle eğlencenin startını verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.