Yaşam Kent Konutları

Yaşam Kent Konutları

1988 yılında 40 m2 bir dükkanda inşaat malzemeleri satışına başlayarak bugünkü 2 şirketin temelini atan Korkmazlar Group, Korkmaz Beton ve Konal İnşaat olarak sektörlerinde kaliteden asla taviz vermeden emin adımlarla büyümesini sürdürüyor.

Önemli bir pazar payına sahip Korkmaz Beton’un yeni projesi Yaşam Kent Konutları da hızla yükselmeye devam ediyor.
Projeyi, “Yılların verdiği tecrübe; estetik bir yaklaşım ve kaliteli bir anlayışın ürünü” olarak tanıtan Korkmazlar Group Yönetim Kurulu Üyesi Gülvezir Korkmaz, “Korkmazlar Group olarak toptan kalite ve koşulsuz müşteri memnuniyetini hep ön planda tutarak siz müşterilerimizin beğenisini ve saygınlığını kazanmak için tüm gayretimizle çalışmaktayız.” dedi.
Gülvezir Korkmaz, projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Konya’nın en köklü gruplarından Korkmazlar’ın yakından tanıdığınız, yaşamınıza kalite kazandıran felsefesiyle Yaşam Kent Konutları hayata geçiyor. Sakin, huzurlu, doğayı çağıran bahçesi ile yaşamınıza zevk katacak spor alanları sosyal alanları ile en değerli varlıklarınız için tasarlanmış oyun alanları ile gürültüden uzak, 80 elit komşuyla sürecek yepyeni bir yaşam projesinin adıdır Yaşam Konutları. Yeni Otogar arkasında yemyeşil bahçesi, 24 saat boyunca korunan güvenli çevresiyle şehrin merkezinde mutlulukla başlayan, kaliteyle, konforla, güvenle ve keyifle yaşanacak yepyeni bir hayat Yaşam Kent Konutları’nda sizleri bekliyor.
Projemizde düşlediğiniz her şey sizin için tasarlandı. Radye temel üzeri kargas sistem ile hazırlanan inşaatımız tasarlanırken mimarlarımız tüm bildiklerini yeniden sorguladılar. Alışılmadık, yenilikçi, son derece modern tasarlanmış ve ailenizdeki her bireyi düşünerek farklı bir yaklaşımı ortaya koymayı hedeflediler. Sonucu, projenin her detayında ve her çizgisinde en ince ayrıntısına kadar hissedeceksiniz. 10’ar katlı Brüt 157 m2 olarak 2 bloktan oluşan dairelerimizin 4. katları ise brüt 167 m2’dir. Kısacası yepyeni bir yaşam anlayışı size özel tasarlandı. Özgürce, neşeyle ve güvenle bir yaşam için Yaşam Kent Konutları sizleri bekliyor.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.