Yaşam boyu eğitim

Yaşam boyu eğitim

Selçuklu Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği programda konuşan Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, “Eğitim beşikten mezara kadardır. Eğitim durursa geri gideriz” şeklinde konuştu

Selçuklu Halk Eğitim Merkezi yılsonu programı gerçekleştirildi. Selçuklu Halk Eğitim Merkezi binasında gerçekleşen programda ayrıca Selçuklu Motifleri El Sanatları Sergisi de açıldı. Programa Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Mut, protokol üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Programda söz alan Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, “Müreffeh, güven, birlik ve mutlu bir yaşam için, dünya medeni ülkeleri arasında yer alabilmek için eğitim önemli. Eğitim beşikten mezara kadardır. Eğitim durursa geri gideriz. Gücümüz yettiğince eğitime devam etmeliyiz. Selçuklu Halk Eğitim Merkezi bu görevini başarı ile sürdürüyor. Bundan sonra da daha iyi hizmetler verecek umarım” şeklinde konuştu. Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Mut da konuşmasında merkezlerinin Nisan ayında yeni yerine taşındığını belirterek, “Burada daha iyi bir mekanda hizmet vereceğiz. Çalışmalarımız rahatladı. işler daha seri hale geldi. Emeği geçen başta Kaymakamımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. Kayıtlı 17 bin açık öğretim öğrencilerinin olduğunu söyleyen Mut, şöyle konuştu: “2 bin 152 kurs açıldı, 45 bin 618 kursiyer eğitim gördü. 2016-2017 döneminde en önemli faaliyetimiz AB projesiydi. ‘Yaratıcı düşünce, yetişkin eğitimi’ isimli projemiz 563 proje arasından seçildi. Sadece 22 proje kabul edildi ve biz 8. sıradaydık. Bu projemiz 30 Kasım tarihinde sona erecek.” Konuşmaların ardından ney konseri ve işaret dili ile türküler söylendi. Protokol üyeleri daha sonra Selçuklu Motifleri El Sanatları Sergisi’nin açılış kurdelesini kesti.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

selcuklu-(2).jpgselcuklu-(4).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.