Yarın daha huzurlu olacak

Yarın daha huzurlu olacak

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi'nin organize ettiği, Konya Valisi Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Emin Dursun'un konuşmacı olarak katıldığı 'Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı' ASKO

 Toplantıya konuşmacıların yanı sıra Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman, çok sayıda işadamı, STK temsilcileri ve çok sayıda ASKON üyesi katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, bu tür toplantıların sanayiciler için önemli olduğuna vurgu yaptı. Yıldırım, "ASKON Konya Şubesi olarak yurt içi ve yurt dışı geziler, konferanslar, bilgilendirme toplantıları, eğitimler ve daha birçok etkinlikler ile 'helal kazanç, asil duruş' düsturuyla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bugün de yine şehrimizin güvenliği ve huzuru için şehrimizin yöneticileri bizleri bilgilendirecek ve tavsiyelerde bulunacaktır. Katılımlarından dolayı değerli yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

JANDARMAYI ÇEKİNMEDEN ARAYIN

Daha sonra İl Jandarma Komutanı J. Albay Emin Dursun kürsüye çıkarak sunumunu yaptı. Dursun, "755 mahallede 31 ilçe komutanlığı 40 karakol ile hizmet veriyoruz. Gayemiz huzur ve sükunet. Bu noktada askerlerimiz ile birlikte çalışmalarımız yapıyor, olumsuz durumlara anında müdahale ediyoruz. Buradan iş kuruluşlarına da seslenmek istiyorum; en ufak bir şeyde çekinmeden Jandarma'yı arayın. Biz sizin için hizmet veriyoruz" dedi. Dursun, ASKON'a da böyle bir çalışmadan dolayı teşekkür etti. Şehir merkezindeki asayiş olayları hakkında sunumunu yapan İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de, Konya’nın huzurlu bir kent olduğuna dikkat çekerek, “İçiniz, gönlünüz rahat olsun. Yarın, bugünden daha huzurlu olacak. 5 bin 100 personelimizle şehirle ele ele vererek suçlarla mücadele etmeye devam edeceğiz. Konya’daki kurum ve kuruluşlar arasındaki müthiş ahengi gördükçe çalışma şevkimiz daha çok artıyor” diye konuştu. Tüm suçlarla ve suçlularla mücadele etmenin yanı sıra, uyuşturucu ile mücadeleye özel bir önem verdiklerini ifade eden Demir, Konya'daki araç sürücülerine de önemli bir uyarıda bulunarak, "Lütfen sol şeridi sürekli işgal etmeyin. Sağ ve orta şeridi kullanın. Sol şeridin açık bırakılmasına yardımcı olalım" ifadelerini kullandı.

GÖREV HEPİMİZİN

Programın son kısmında ise Konya Valisi Muammer Erol, katılımcıların sorularını cevapladı. Erol, Konya'nın kurum ve kuruluşlar ile el ele vererek güzel günlere ulaşacağına dikkat çekerek, "Birer iş adamı olarak, birer yönetici olarak en önemlisi birer ebeveyn olarak Konya’mızı mutlu yarınlara taşımalıyız. Bu hepimizin görevidir" diye konuştu. Programın sonunda Vali Muammer Erol'a, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'e, ve İl Jandarma Komutanı J. Albay Emin Dursun'a günün anısına hediye takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.