Yapımı Devam Eden Okul İnşaatları Denetleniyor

Yapımı Devam Eden Okul İnşaatları Denetleniyor

2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete girecek okulların inşaatları devam ediyor. Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Bilal Çelik, inşaatlarda sıkı şekilde denetlendiğini söyledi. Yıldırım ve...

2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete girecek okulların inşaatları devam ediyor. Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Bilal Çelik, inşaatlarda sıkı şekilde denetlendiğini söyledi.

Yıldırım ve Osmangazi ilçelerindeki okul inşaatında incelemelerde bulunan Bilal Çelik, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Teknik personelin, 2014-2015 eğitim öğretim dönemine yetişecek okulların inşaatlarını günlük olarak incelediğini belirten Çelik, şunları dile getirdi: “Öncelikle inşaatı tamamlanmak üzere olan okul inşaatlarımızın genel standartlara uygunluğu ve eğitim ve öğretimin sağlıklı yapılabilmesi için günümüz şartlarına elverişli olup olmadığı kontrol edilmektedir. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılına 244 derslik yetiştirmeyi planladık. Şuan programımızın önünde gidiyoruz. Derslik sayısının artması için firmalarımız ve teknik kadromuz çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyorlar.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.