Yangına Giderken Kazada Hayatına Kaybeden İtfaiyeciler Gece Yarısı Defnedildi

Yangına Giderken Kazada Hayatına Kaybeden İtfaiyeciler Gece Yarısı Defnedildi

Ağrı'da yangına giderken itfaiye aracının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 3 itfaiyeci, gece defnedildi.Ağrı merkeze bağlı Sabuncu köyünde çıkan ot yangınına müdahale etmek için giden Ali haydar Eldem'in (47) kullandığı 04 AU 765...

Ağrı'da yangına giderken itfaiye aracının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 3 itfaiyeci, gece defnedildi.

Ağrı merkeze bağlı Sabuncu köyünde çıkan ot yangınına müdahale etmek için giden Ali haydar Eldem'in (47) kullandığı 04 AU 765 plakalı itfaiye aracı köye 2 kilometre mesafede keskin virajı alamayarak, dere yatağına şarampole devrildi.

Kazada sürücü Eldem ile itfaiye erleri Mehmet Şirin Deniz (58) ve Ferzande Kaydun (49) olay yerinde hayatını kaybetti. Cenazeler, Ağrı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yıkanan ve kefenlenen cenazeler daha sonra Belediye hizmet binası önüne getirildi. Törende konuşan Belediye Başkanı Sırrı Sakık, itfaiyecilerin görev şehidi olduklarını söyledi. Kendinden bir parça kaybolduğunu ifade eden Sakık, itfaiyecilerin ailelerine her türlü desteğin verileceğini ifade edildi. Ardından cenazeler, kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanına defnedildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.