Yalçın’dan renkli etkinlik

Yalçın’dan renkli etkinlik

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Merkez, Zindankale, Şefikcan ve Yazır-Real Şubelerinde görev yapan öğretmenleri hem motivasyon hem de ödüllendirmek amacıyla Antalya- Köprülü Kanyon’da yeni eğit

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Merkez, Zindankale, Şefikcan ve Yazır-Real Şubelerinde görev yapan öğretmenleri hem motivasyon hem de ödüllendirmek amacıyla Antalya- Köprülü Kanyon’da yeni eğitim-öğretim yılı öncesi rafting heyecanı yaşattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mehmet Yalçın, “Kurum olarak zorlu bir dönemi daha geride bırakırken, iyi ve başarılı bir eğitim sezonu geçirdik. 467 öğrencimizin üniversiteli olmasının mutluluğunu yaşadık. Özverili bir çalışma gösteren öğretmenlerimizle ve çalışanlarımızı ödüllendirmek adıyla birlikte düzenlediğimiz bu gezide hem eğlendik hem de yeni eğitim dönemi için birlik beraberlik ve kaynaşmayı gerçekleştirdik. Gezimizde öğretmenlerimiz ve çalışanlarımıza rafting heyecanı yaşattık. Bu gezimiz bize birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu gösterdi. Yeni eğitim döneminde öğretmenlerimizle bir arada, bir takım ruhu içinde çalışma yapacağız. Bu özelliği kazanmamız için hep bir arada oldukça eğlenceli zaman geçirdik” dedi.

Rafting heyecanıyla değiştik duygular yaşadıklarını dile getiren Yalçın Eğitim kurumları öğretmenler ve çalışanları, Yalçın’a teşekkür ettiler.

HABER MERKEZİ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.