Armada Yeşil Beyaz Platformu  Konyaspor’a destek olacak

Armada Yeşil Beyaz Platformu Konyaspor’a destek olacak

Konyaspor’a gönül vermiş taraftarların kurduğu Armada Yeşil Beyaz Platformu, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medyada güçlü olması, kurumsal kültürü ve kimliğine dışarıdan katkı sağlamak, Konyasporlu yeni nesillerin yetişmesini sağlamak, sosyal sorumluluk projelerine katkı sunmak, yapılacak çalışmalarla kulübe sponsorluk noktasında kazanç sağlamak gibi birçok proje ve düşünceler var.

Platformun öncülüğünü iş insanı Cihan Yeniçıktı yapıyor. Bu noktada camianın önde gelen simaları ile görüşmeler yapan Yeniçıktı, düşündükleri proje ve çalışmaları kulüple de paylaşacak ve bir sunum yapacak. Kısa sürede büyük ilgi gören platformun ilerleyen süreçte daha da büyüyerek daha farklı bir nitelik taşıması bekleniyor.

Platformun ana teması şu şekilde duyuruldu: “Armada Yeşil Beyaz Platformu” bir grup ya da oluşum değil, Konyaspor’a gönül vermiş insanların oluşturduğu “Konyaspor imajının, marka değerinin, marka bilinirliğinin ve kurumsal yapının artırılması adına oluşturulan bir düşünce topluluğudur.”

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.