Yakapark Restaurant hizmete açıldı

Yakapark Restaurant hizmete açıldı

Restaurant, nargile salonu ve düğün salonundan oluşan Yakapark’ın önceki gün düzenlen törenle resmi açılışı gerçekleştirildi.

Yaka Meram Konevi Kültür Merkezi yanında bulunan Yakapark’ın açılışına Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez, MÜSİAD Konya Şube Başkan Vekili Lokman Koyuncuoğlu, sektör temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Serdar Dündar ve Esad Baybal ortaklığı ile hizmet verecek olan Yakapark’ta dinlenmenin birçok alternatifi bulunuyor. Türk Osmanlı mutfağından, birbirinden lezzetli damak tadına hitap eden yemek çeşitleri ile 350 kişilik kapalı 250 kişilik açık alanı ile ferah bir ortam sunan Yakapark Restaurant yeşil alanı ile de huzur veriyor.

Restaurant’ın dışında 700 kişi kapasiteli Yakapark Düğün Salonu ayrıca Nargile Salonu ile geniş çocuk oyun alanları ve ücretsiz geniş otoparkı ile tüm ayrıntıların düşünüldüğü Yakapark’ın açılışında konuşan Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez, hizmet sektörünün Türkiye’nin geleceği parlak sektörleri arasında bulunduğunu belirtti. Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ise, Yakapark’ın Meram’a ve Konya’ya hizmet edeceğini söyledi. Tekrar elden geçirilerek hizmete açılan Yakapark’ın Meram’ın değerine değer kattığını belirterek, “Meram’ın ismine katkı sağlayan arkadaşlarımızı kutluyorum ve bu işletmenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Yakapark’ın Konya’ya hizmet edeceğini söyleyen işletme sahipleri Serdar Dündar ve Esad Baybal ise, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası kurdele kesilerek açılış yapılmış oldu. Mekanı gezen davetlilere daha sonra geleneksel düğün pilavı ikram edildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.