Yağmur’un Mahkemesinde Bu Kez Polisler Dinlendi

Yağmur’un Mahkemesinde Bu Kez Polisler Dinlendi

Geçtiğimiz yıl Hamburg’da gençlik dairesinin gözetimi altında olduğu sırada ailesinin yanında geçirdiği iç kanama sonrası ölen üç yaşındaki Yağmur’un mahkemesi devam ediyor. İlk duruşmada anne-baba sessiz kalmayı tercih ederken,...

Geçtiğimiz yıl Hamburg’da gençlik dairesinin gözetimi altında olduğu sırada ailesinin yanında geçirdiği iç kanama sonrası ölen üç yaşındaki Yağmur’un mahkemesi devam ediyor. İlk duruşmada anne-baba sessiz kalmayı tercih ederken, ikinci duruşmada Yağmur’un öldüğü sırada eve gelen polisler dinlendi ve olay yerinde çekilen fotoğraflar değerlendirildi. Olay yerine gelen 48 yaşındaki polis memuru ilk bakışta Yağmur’un normal şartlarda ölmediğinin görüldüğünü söyledi.

Yağmur’un başında şişlik gözlemlediğini anlatan polis memuru, vücudunun kararan bazı yerlerinin üzerinin ise pudra ile örtülmeye çalışılmış olduğunu anladıklarını kaydetti. Polis ayrıca, evde kan izlerine rastlandığını söyledi. İç kanamadan ölen Yağmur’un üzerinde sadece bebek bezi olduğunu belirten görgü tanıkları, evin de dağınık olduğunu kaydettiler.

Olay sonrası gözaltına alınan anne polis karakoluna götürüldüğü sırada cep telefonundan paylaştığı bilgi ve fotoğrafları silmişti. Ancak bu bilgi ve fotoğraflar gönderildiği eşinde silinmeden önce tespit edildiği için anne hakkında dava açılmıştı. Yağmur’un ölümünü araştırmak için Hamburg’da meclis komisyonu da kurulmuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.