Yağmur Sonrası Yaşananlar Cihan Kamerasında

Yağmur Sonrası Yaşananlar Cihan Kamerasında

Ataşehir'de aşrı yağmur sonrası suların taşması sonucu Küçükbakkalköy TEM bağlantı yolu alt geçidi göle döndü. Biriken suda birçok araç mahsur kaldı. Otomobili suya gömülen 2 kadın korku dolu anlar yaşarken gazeteciler tarafından...

Ataşehir'de aşrı yağmur sonrası suların taşması sonucu Küçükbakkalköy TEM bağlantı yolu alt geçidi göle döndü. Biriken suda birçok araç mahsur kaldı. Otomobili suya gömülen 2 kadın korku dolu anlar yaşarken gazeteciler tarafından kurtarıldı. Mahsur kalan vatandaşlar ise köprü diplerinde ki yüksek yerlere sığındı. Bir ticari taksi ise sulara kapılarak sürüklendi. Yaşananlar Cihan kamerası tarafından kaydedildi.

Dün başlayan yağmur ve fırtına öğle saatlerinde İstanbul'u tekrar etkisi altına aldı. Bazı ilçelerde aniden bastıran yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Anadolu yakasında da etkili olan sağanak yağmur TEM ve E-5'te sürücülere zor anlar yaşattı. Ataşehir Küçükbakkalköy TEM bağlantı yolu alt geçidi yağış sonrası taşan sular nedeniyle göle döndü. Birçok araç sulalara gömüldü. Mahsur kalan sürücüler köprü altlarındaki yüksek yerlere ve araçlarının üstüne çıkarak yardım bekledi. Bir otomobilde bulunan 2 kadın kendi imkanlarıyla aracın üstüne çıktı. Kadınlar Cihan muhabirinin yardımıyla kurtarıldı. Olay yerine gelen belediye görevlileri ve itfaiye ekipleri, araçlarında mahsur kalan sürücüleri kurtarmaya çalıştı.

Aracıyla suya gömülerek zor anlar yaşayan kadın sürücü, "İşte geliyorduk birden suya girdi araba. Çok korktuk, anlamadık." ifadelerini kullandı. Bir başka vatandaş ise yoğun yağmur sonucu suyun bastığını ve araçların mahsur kaldığını belirtti.

Olay yerinde polis ve itfaiyenin çalışmaları devam ediyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.